Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Film & serier blogg

Jag skriver en blogg som handlar om filmer , tv-serier och allt som hör där till

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Film & serier blogg

Inlägg i Film & serier blogg

a hero and the true
just nu sitter jag och kollar på heroes - som vanligt då. men jag kan inte rå för det. den serien är ju hur bra som helst, får helt enkelt inte nog! är nog den ända serien jag kan se i sträck utan att jag tröttnar på det. har det ju bevisat det också, har ju kollat på det fem ggr i veckan i några veckor nu. visst är jag bra? en riktigt tv-serie nörd är jag nog =)en annan bra serie jag just har börjat kollat på är true blod, love that serie! mktmktmkt spännade faktiskt. nu vill jag ju självklart veta vad ni tittar på för serier, har ni också en sån där favorit serie?

önskeoutfit

my day
hejsan! nu sitter jag här igen, trött men ändå glad. bra va? annars så har den här dagen vart helt okej, dagen har gått rätt fort fasten jag inte har gjort så mycket. kanske därför det har gått så fort? vem vet..iallafall, klockan börjar närma sig halv fem, ungefär då kommer jag nog börja laga mat - eller det beror nog mest på när min mamma kommer hem. hon är och handlar mat, så jag kan inte laga något innan hon kommer hem. så nu sitter jag och väntar bara. får se när hon dyker upp helt enkelt.xo

dan martensen

flickan som lekte med elden
hejsan! snacka om att det verkligen har varit en tråkig dag idag, det har nästan inte hänt ett skit. tråkigt väder har det också varit, eller piss väder om jag ska uttrycka mig korrekt. ändå gången jag skrattade idag var när jag såg parlamentet - det programet älskar jag verkligen. de får alltid mig att skratta, och tja jag skrattar inte för vad som helst..juste en rolig sak har väll ändå hänt kan man nästan säga, min faster ringde för ett tag sen och bjöd med mig och min mamma på flickan som lekte med elden. den filmen har jag längtat efter att se. förutom min fasgter och mamma så följer min kusin och en vänn till henne med. men ni som har sett filmen redan, var den bra?

önskeoutfit
outfit by kristinh featuring Alexander McQueen accessories

NAKED PEOPLE
t-shirt - RODEBJER. finns hos La cargonne

I LIKE IT
kommer inte ihåg om jag har lagt upp den här bilden förut, men fin är den ju iaf. har tagit den själv dessutom =)ojdå, klockan barar rusar iväg, måste gå!

it's sunday today
hallå =)söndagar har nog aldrig riktigt varit men grej. den dagen har alltid varit så trista, det brukar inte hända så mycket och så. precis så har min söndag varit än så länge, trist, tråkig - kalla den vad ni vill, men för mig har söndagar alltid varit tråkigt! vad brukar ni själv hitta på, på söndagar?

mitt svar till dig
"liza" eftersom du inte skrev någon bloggadress eller liknade (varför kan man ju undra) kan jag ju inte svara dig. så istället kan jag ju lika gärna ta det här? din kommenter:avundsjuk?.. haha attackera så må tjejer o deras läppar! nc nc nc säger ja bara =)mitt svar:jag antar du menar kommentaren jag skrev på kissies blogg? isåfall så ska du ha klart för dig jag är INTE avundsjuk, varför skulle jag? kom tillbaka när du har något vettigare att säga till om söta du ;) 


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.