Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Beautiful me smycken & annat

Butiksliv & familjeliv i en salig blandning. Personliga funderingar blandat med nya ting kring min webbutik beautifulme.se .


Homepage » Besök Beautiful me smycken & annat

Inlägg i Beautiful me smycken & annat

Butiksnytt
Har gjort en liten ändring angående frakten idag. Har funderat ett bra tag på vad som är bäst. Tyckte själv att det blev lite knasigt att ha fraktfritt enbart på smycken & frakt på övrigt sortiment. Smycken väger ju inte så mycket & fraktkostnaden blir ju inte så hög. Men övriga sortimentet som exempelvis väskorna väger ju lite mer vilket blir en ökad fraktkostnad.Så nu efter en del tänkande har jag gjort som så att frakt betalar man enbart om beställningen understiger 100 kr, lika med eller över den summan är fraktfritt & det gäller hela sortimentet.Har lagt in lite smycken i butiken idag också, har fått hem väldigt många nya smycken & även sjalar. Det tar ju dock en stund att få in allt.

Drabbats av svininfluensan
Ja nu tror jag ju inte att det är så illa. Svininfluensan är ju på tapeten & jag tänkte att med den fina rubriken kanske fler läsare skulle halka in på min blogg :-), vill ju få lite fart på besöksräknaren jag skaffat mig. Känner mig bara lite risig, men det är ju den årstiden så det är något jag får stå ut med. Skönt i alla fall att vara ledig från jobbet idag, vaknade med en huvudvärk som inte är av denna värld i morse & huvudet har liksom inte velat hänga med idag. Barnen sussar gott just nu. För tillfället har jag 2 biologiska barn hemma & ett lånebarn som sover över. Stortjejen sover på ridskolan inatt med flertalet kompisar. Ridskolans ungdomssektion hade anordnat några roliga aktiviteter med lekar mm samt övernattning för 20 kr. Hon har nu längtat !

Härliga smycken, massor av nyheter !
Massor av nyheter i butiken, Välkommen in för en titt ! beautifulme.se

Är det sommar eller höst ?
Ja det kan man fråga sig, det skiftade mellan regn & solsken igår & lite muller hörde jag också minsann. Fick lite panik då jag hade datorn på & jag befann mig på jobbet så det var ju inte bara att dra iväg hem och slå av den. Men den klarade sig den här gången. Vill inte att den ska krascha som den gjorde i somras, det blev ett rejält dyrt åskväder den gången....Idag har det varit riktigt skönt ute, det är träden som skvallrar om att det är faktiskt höst nu. Nog för att jag tycker att hösten är en vacker årstid, men då alla löv fallit då är det inte så kul längre. Men men det är ju bara hänga med i alla årstider, någon valmöjlighet har man ju inte.

En banan i fickan
Att ha en banan i jack fickan är inte att rekommendera, speciellt inte halväten & utan skal. Det har nu min äldsta dotter provat på idag. Bananer skall ätas upp direkt, de blir inte godare av att sparas. Så nu vet ni det !

Första dagen på jobbet & allmänna svammeltankar
Ja då var första dagen på jobbet avklarad. Det var både kul & lite vemodigt då det är ett stort tecken på att nu är faktiskt sommaren över, allt för fort dessutom.Igår då jag for ner på byn en sväng så reflekterade jag över hur gula björkarna blivit & jag funderade om det verkligen var så gula sist jag körde den vägen.....ibland känns det som att tiden går väl fort & jag ser helt enkelt inte vad som händer & sker runt omkring. Detta fenomen tycker jag kom efter barnen anlände, det finns liksom ingen tid över för att "se" saker, tiden bara rinner iväg, jag menar ett år det är som att blunda & titta igen, så fort går det. Stortjejen var ju nyss en liten bebis som kröp omkring här hemma & rev ut allting. River ut gör hon ju fortfarande men nu kryper hon inte längre, hmmm.Då för länge sen längtade jag till jag fyllde 15 år, woow det var ju något att vänta på & länge tog det innan denna magiska ålder infann sig.Jaha & sen var det 18 som jag längtade till, pubålder ( nog för att jag var en fulis & var där långt före det ) & körkort skulle man ju ta & sen var det ju 20 som var målet & det har jag ju nu passerat med råge....jaha vad väntar nu då ? Nu går ju tiden så fort så nästa steg är väl att bli pensionär, men jag kan väl inte säga att jag längtar dit....men det är kanske därför det går så fort :-) Nä nog med nostalgiska & kufiska tankar för denna dag.

Nya smycken på g...
Tillslut fick jag till en beställning på smycken efter mycket velande. Det kommer bla fler smycken i kirurgiskt stål & flera olika läderarmband. Läderarmband är något jag tycker är riktigt snyggt & passar till det mesta tycker jag. Under nästa vecka borde jag nog hunnit få in smyckena i butiken. Lägger in några bilder på några smycken som är på väg in.

Besöksräknare
Nu har jag fått in en besöksräknare till min lilla blogg, det är ju en bra att ha grej :-). Har ju analytics också. Inte för att jag är någon storbloggare precis men för skojs skull. Lilleman sover middag så då har jag lite tid över för sådana onödiga ting :-). Håller även på med en beställning till min butik det finns så väldigt mycket snyggt så jag får ju hålla på & sortera ut hela tiden & blir aldrig klar.....en massa nya snygga smycken kommer inom en snar framtid i allafall.

Söndag morgon
Imorgon så börjar jag jobba igen efter en låååång ledighet. Känns både och mer pengar i börsen får jag ju så det känns ju inte så dumt. Föräldrapenning beräknad på en 75% vårdlön är ju inte något att hurra för precis.....men det har varit skönt att vara ledig & barnen behöver få ledigt från dagis & fritids under sommaren så länge man har möjlighet i allafall. Men föräldradagarna räcker ju inte för evigt. Jag ska vara glad att jag tillhör dem som kunnat spara dagar vilket alla tyvärr inte kan. Så imorgon då är det bara upp & hoppa vid halv 5. Hade tänkt hinna mocka åt Lennart på morgonen så det inte är kvar då jag kommer hem. Lilltjejen har ridskola imorgon också. Nu börjar verkligheten igen, ja det är nog inte så dumt trots allt.

Var är världen på väg egentligen ?
Mord är det enda man får läsa om nuförtiden. Undrar hur många mord det varit denna sommar egentligen ? Unga människor som mördas & mördar, det får en verkligen att fundera vad det är som händer egentligen ?När jag läser om morden känns det så avlägset, för här uppe i norr är det ju inte precis vardagsmat att det är mord på tapeten vareviga dag, förrän nu då den unga 2-barnsmamman har mördats förmodligen av sin föredetta karl, då känns det väldigt nära, det är ju bara några mil bort. Vad är det som gör att någon går så långt som till rent mord ?Känner mig väldigt lyckligt lottad med världens bästa kärlek som är värld sin vikt i guld & lite till, vi har 3 snorungar av absolut bästa sort. Men när man läser om alla dessa mord till höger & vänster så känner jag att man kan aldrig gå säker, något kan hända när, hur & varsomhelst......usch !

Tävling
Gillar du armbanden i min butik beautifulme.se så har du nu chansen att vinna ett valfritt armband. Jag har sponsrat en tävling hos Dorion Chang som driver bloggen daredesign. Tävlingen avslutas 10/9. För att komma direkt till tävlingen klicka HÄR .


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.