Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Defekten-En defekt personlighet löper amok


Border-life. Går i terapi och försöker bli normal. Bortträngning, minnesluckor, paranoia, dissociation, impulshandlande, PTSD, fobier, missbruk, ångest, humor.


Homepage » Besök Defekten-En defekt personlighet löper amok

Inlägg i Defekten-En defekt personlighet löper amok

Urk
Fy fan vad vidrigt det här var, äckligaste kryddade pastan ever. Undvik.

Krig
Igår råkade jag köpa på mig tre ringar. Nånstans inuti mig tror jag att det finns en tjej som vill ut, men hon "får" inte.Enligt T så har jag lite (eller kanske mycket, vet inte riktigt) problem med det här med "manligt" och "kvinnligt". Att jag nånstans associerar kvinnligt med svaghet och att jag därför inte tillåter mig att vara... kvinna. Jag känner mig inte särskilt bekväm med att ens sätta jag-form och kvinna i samma mening.Det låter ju sexistiskt och helt jävla vridet, jag vet, har lite svårt att tro det själv. Jag tycker inte att jag tycker att kvinnor är "det svagare könet" men. Nån gång har jag ändå lagt mig till med ett ett antal extra personligheter av manligt kön, mina "beskyddare". De som inte kan bli våldtagna, inte behöver vara undergivna, får säga och bete sig hur de vill etc. etc.Nu har jag nästan lite bråttom.

Dagens 90talare
TLC - Creep (Official Music Video) - The best bloopers are hereTLC - Creep (CrazySexyCool 1994)Lyssnade på den här häromdagen, så grym. Vilken jävla hajp det blev med färgglada sidenpyjamaser när den här kom ut. Och "speciella" luggar också ja...Handlar den förresten om att veta om att ens karl är otrogen men att ligga lågt och inte konfrontera? Känns ju inte riktigt ok.Edit: Eller är hon också otrogen tillbaka?

Fuck grupparbeten
Fyfan. Idag har vi suttit i flera timmar med grupparbetet utan att komma nån särskild stans. På fredag ska vi vara klara.Jag har haft riktigt bra idéer utan att få nåt gehör för det. På riktigt alltså. De andra verkar inte fatta hur brilliant det verkligen är utan spånar vidare åt andra, rätt konstiga håll.Jag vet inte om det är för att jag är typ tio år äldre än alla andra men vi tycks inte vara särskilt synkade, vi verkar liksom inte förstå varann. Eller, de mig mest, varandra verkar de förstå. Frustrationen. Känns lite jobbigt att behöva backa upp nåt man kanske inte direkt känner. Det är det här som är så jävla vidrigt med grupparbeten, ALLA presterar under sin normala förmåga.Man blir ju så less till slut så man bestämmer sig för nån random approach/idé/tema bara alla fattar vad alla menar för att man bara vill komma nån vart, ta ett beslut. Ganska drygt, önskar jag kunde få lämna in en egen uppgift faktiskt.

Trött
Är om möjligt ännu tröttare än igår.

Hej då kompis...
Röker min sista cigarett nu, imorgon/inatt lägger jag av. Hardcore. Eller ja, kör påplåster då, men ändå.

Don´t ever leave again
Mmmmmm!GI! GI! GI!Ah. It´s så guut.

Back again
Nu börjas det igen. Undvikandet.Jag borde ha pluggat men har istället spenderat tiden med att fylla i kalendern, installera drivrutiner till skrivaren, betalat räkningar i förskott, beställt schampoo etc. etc.Nothing really changes. Senaste pluggvändan var det precis likadant, vet inte hur många gånger jag drog ut spisen och städade där bakom. Allt för att slippa tänka på att man borde plugga. Att man aldrig lär sig.

Skola-bandola
Äntligen hemma efter årets vildaste dag. Inleddes med två timmar skola, efter det direkt till tandläkaren, därifrån direkt till föräldrarna och sen möta upp nån för att köpa begagnade böcker. Kom hem nyss, har inte varit hemma sen nio imorse.Är det såhär vanligt folk lever? Varje dag? Jag dör.Naturligtvis skitmycket att läsa till föreläsningen imorgon plus fucking jävla grupparbete med slutdatum fredag att söka information till ikväll så vi kan diskutera efter föreläsningarna imorgon.Jag vill verkligen bara sätta ett skott i pannan på nån, vem som helst. Gärna mig själv. Om jag är garanterad vila efteråt, annars vill jag inte.Min säng står och ser så jävla skön ut.

Katching
En kasse begagnad studentlitteratur: 800 kr. Skulle typ kostat det dubbla vid nyköp så man får väl vara glad. Fast det är inte lätt.

Grymt
En hel jävla kasse frukt för 65 spänn (tre mango för tolv!). I tell you, förorten is tha shit!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.