Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Fotograf | SebbeSula


En blogg om min utveckling som fotograf. Många bilder, få ord.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Fotograf | SebbeSula

Inlägg i Fotograf | SebbeSula

Linnie runt knutn
Ja, det fanns mer än björnbär runt knuten.

Björnbär
Lite halvvilt växer björnbär i trädgården här. Dessa börjar bli stooora och fina nu, så jag tänkte få med dem på bild. Tyvärr hade ju mörkret börja lagt sig när vi väl var hemma ikväll, men då fick jag tillfälle att lattja lite med blixten! Först en bild på setupen.

Gammalt får nytt liv

Husknutn som HDR
Gav mig på ett försök med HDR igår, bara för att testa Photoshops HDR-funktion. Vanligtvis använder jag Photomatix Pro, vilket funkar galant. Min tanke var 1. Ett motiv som inte känns som typiskt att göra HDR av och 2. få till en lagom effekt. Vad tror ni? Var motivetför tråkigt för att det ska sticka ut?

Charlston igen
Kunde inte låta bli att posta dessa två bilder. Jag föll, som alltid, för hans charm. Det blåste till rejält när han käkade, som synes.

Pip – ze little bunny
Fick för mig att jag skulle leka fram ett foto lite snabbt. I brist på motiv snodde jag Charlstons leksak medan han låg och sov. Någon som vågar sig på en gissning när det gäller ljussättning etc?

Robban o Maria
Igår var det dags att fota Robban och Maria. Hon var lite svårflörtad, men när Robban bad snällt så ställde även hon upp. Tur det, för de allra flesta bilder jag tog blev bra på en gång. Sånt är kul.. eller vad säger ni? Och lite information för er som är nyfikna på sånt.. Blixtar: En blixt [...]

Med blixt och paraply kan man ha skoj
Visst kan man det. Gustav bor under en trappa… där bor också hans mamma och pappa.

Här är vi..
Ett par bilder på mig och Danne från igår. I en skitig gammal fabrik, som sagt. Kan väl alltid vara kul att se?

Strå – ze abandoned factory
Igår hade jag besök av Danne Carlbom med familj. Riktigt trevligt var det. Efter lite lunch, skitsnack och allmänt socialiserande så tog jag och mr D bilen till Stråbruken här i stan. De hål som tidigare var uppklippta i staketet hade lagats, så vi fick krypa in. Hoppas inte nån där misstycker, vi förstörde ju [...]


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.