Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Nina i Australien

Jag jobbar som au pair på Manly Beach, en kvart utanför Sydney, Australien.


Homepage » Besök Nina i Australien

Inlägg i Nina i Australien

JAG . VILL . DÖ .
Mamma; Pappa - det blir inga barnbarn från min sida.MARDRÖM!MARDRÖM!MARDRÖM!Nu ska jag gå ut på en promenad och kyla av mig.

Trött och nerstämd.
Idag träffade jag en annan svensk au-pair vid namn Maja. Hon var jätte gullig, verkligen, och vi spenderade en solig eftermiddag tillsammans. På fredag ska vi utforska vad Sydneys nattliv har att erbjuda. Over and out.

Typiskt att jag var tvungen att hitta affärerna jag så länge drömt om.
Idag efter att jag och M hade varit i lekparken nere vid Corson, promenerade vi runt lite nere bland gatorna och tittade i skyltfönster. Vi valde att gå på gator och i passager jag tidigare inte tyckt verka intressanta, och plötsligt (!) var jag i himlen! Jag lyckades lokalisera fyra olika affärer som kommer att sluka mina löner med hull och hår. En affär var det mestadels skor i, och inte vilka skor som helst, bara 12 cm killer-heels och söta små ballerinas. I en annan var det bara super snygga festklänningar, i en tredje fanns det massvis med jeans från välkända märken, i en fjärde fanns det jätte fina toppar och klänningar man kan ha till vardags. Och här gick jag runt och trodde att jag bodde i Billabong-landet. I have an addiction.

En tanke.
Varför känns det alltid som att man har massvis att berätta en söndag, men däremot inget alls en måndag? Varje vecka samma sak. Det är inte precis som att man startar om på ny kula, utan allt är precis som dagen innan, med undantaget av differensen i namnet på dagen. Jag tror att boven är min hjärna som helt lägger av när jag går till sängs på söndagen, och tänker: "Äh, inget roligt händer i början på veckan. Bäst att låta bruden sköta sig själv ett par dagar. Hon behöver ändå ingen intelligens under måndag och tisdag." Min comeback till mig själv (Oj, vad kul det var att skriva till sig själv) är följande: "VÄNTA du bara och se, nästa måndag kommer det att vara full rulle. Och du kommer missa allt! Det vill säga att jag kommer hantera situationerna värre än vad jag redan innan skulle gjort med din hjälp."Jag läser vad jag har skrivit och inser att jag inte är riktigt normal.

Helgen
Jag tänkte bespara mina läsare på en massa tråkig text och istället bara visa några av de få bilder jag tog.Brooke, jag och Joe. Och så har vi den oklara killen till vänster. Ignorera mitt varulvsliknande grin är ni bussiga. Precis innan ett snöbollskrig urartade sig. Jag och Mick, troligtvis den roligaste killen jag någonsin träffat.Helgen var hur härlig som helst, verkligen. Nu är jag tillbaka till den "hårda" verkligheten här i Manly. Jobbigt? Nej.

Ingen googelbränna med SPF 30
Jag är hemma, och dödstrött. Det har verkligen varit en jätte rolig helg med mycket skidåkning och en rolig utgång! Jag hade glömt hur ansträngande det är att åka, och efter två dagars intensivpass känner jag mig en aning mör! Bilder och text kommer imorgon. Nu väntar sängen. Det är för övrigt 23 grader utomhus här nu. Och midnatt. Sug på den ni!

På ett hotellrum............
Hej hej, nu bloggar jag från ett hotellrum i Jindabyne, på väg mot Thredbo. Igår var vi i Canberra och åkte helikopter över stan, så himla fint!Sverige vann över Manchester!.........Eller........... Det var faktiskt en stad i miniatyr. Men lite kul! Sen åt vi middag på en jätte gullig restaurang tillsammans med några vänner till familjen. Sen stuvade vi in oss i bilen igen och åkte hit, till Jindabyne. Det hade blivit något fel med bokningen, så jag fick ett rum för mig själv istället för att dela ett familjerum med familjen. Gissa vad jag gjorde?

Vacation!
Imorgon åker hela familjen plus jag på semester. Första stoppet är Canberra, Australiens huvudstad. Sen åker vi därifrån vidare till Thredbo för en kort skidsemester. När jag googlar Thredbo får jag upp följande: Jag ska lätt se Spectrum om jag har chansen. Gärna bjuda han till vänster på en öl också, och be honom berätta sin livs historia för mig.

Bör köpa mig en ordbok snarast.
Idag när jag var ute och spelade fotboll med W och M, sprang M konstant iväg mot gatan där jag sagt att han INTE får vara. Efter att han börjat ta det som en provocerande lek röt jag till lite och sa:"M****, när jag säger Nej...""MENAR JAG NEJ!" fyllde då W snabbt i, och tittade seriöst på M. Ha ha, är jag verkligen så förutsägbar?

Jag var vittne till ett mord idag.
Scenario: Fyra större var på den minsta, och drog ner den på marken, och misshandlade. Den försökte fly, men blev gång på gång nertacklad. Två gav sig rätt snabbt, men de två andra var efter den utsatte som besatta. Självklart talar jag om en fågelfight. De gav sig liksom inte. Fjädrar flög när de krockade med varandra i luften, precis som en Disney film, den enda skillnaden är väll att Disneyfilmerna oftast inte slutar med att en ihälpickad fågel ligger på strandpromenaden med gult var pulserandes ut dess öga. RIP ROGER. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén.

Min pappa är rolig.
Jag sitter och skrattar åt hur min pappa försöker komma in på min blogg. Han slog på fel url adress flera gånger och läste högt:Bibel college online."If you have any concern about your future on earth + eternity, it is critical you read this page"Pappa: "Jaha, här är din blogg! Nehe... Men om du någongång vill hitta Gud, ska du söka på blogPot.com."Sen läser han vidare på min blogg och kommer ner till inlägget där jag är tragisk.Pappa: "Ha ha.. Michael Jackson.."Jag: "Ha ha, ja ser du kommentarerna?"Pappa: "...Ne... Vadå?"Ska jag börja uppträda som MJ på fritiden för att tjäna extra pengar?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.