Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

SANDRA

Om mitt liv ikluderat känslor, sex, händelser och annat som är värt att veta.


Homepage » Besök SANDRA

Inlägg i SANDRA

Tacka med oralsex...
Följ min blogg med bloglovin Så här kan man också tacka sina gäster..... http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556703

Vaknade med ett leende på läpparna!
Ibland när allt är bra eller mer än bra , underbart kanske är ett bättre ordval så vill man att allt bara ska vara så. Man vill bara stanna i den världen för evigt. Jag är i en sådan värld just nu, jag kan inte tänka mig en bättre morgon än att vakna och känna hur den du tycker så mycket om ligger brevid dig- naken =P. Det är inte så kontigt att ett fånigt leende sprider sig från öra till öra och inte försvinner i första taget. Tror till och med att jag somnade om en gång till znoosen med leendet kvar på läpparna. Så egentligen finns det ingen anledning som helst att tänka några dumma tankar, jag vill inte ha de ens. De  bara dyker upp utan någon som helst förvarning när jag tänker lite för mycket.  Det uppstår från den enorma rädslan för att bli sårad och sviken.  En känsla som gör att man bara vill försvinna och inte finnas mer.  Varför tror jag då att genom att tänka dumma tankar kan man på nåt sätt förbereda sig på denna känsla. Det är helt idiotiskt. För det första så går det inte att förbereda sig en sådan känsla under några omständigheter då känslan är obeskrivlig. För det andra måste man leva i nuet annars funkar det inte.  Jag skulle dock aldrig ta något förgivet men samtidigt finns det absolut ingen som tjänar något på att jag framkallar dumma tankar i min egen lilla värld. Jag ska rätta mig mer   Â” The Law of attraction” . Mina tankar påvekar hur jag mår och vad jag får. Allt som jag har runt omkring mig har jag själv skapat genom mina tankar.   Min tanke är dock just nu att jag måste fortsätta jobba och istället ägna mitt nästa blogginlägg till ” The Law of attraction”

Fin blogg
Se så fin min blogg har blivit =). Tack vare Albin, tur man känner duktiga personer.....när man själv är mindre begåvad på ämnet webdesign. Hinner dock inte skriva något för jag ska hem nu. Idag kommer Martin hem från Norge och han ska komma på middag. Träffa mammma för första gången, kan ju alltid vara en aning skrämmande. Hon är dock inte så farlig....når bara 1, 57 m över havet mot Martins 2 meter...men ändå. Ska iallafall bli kul. Whhiiee, hoppas det går bra. Blir biffar med kantarellsås.....mmm.... See you..

I am back!!
Yeeey I am back nu ska jag börja blogga igen :) Måste bara mecka lite med bloggen så den blir fin fin... Ha tålamod mina vänner :) Tyvärr är allt raderat från Malta tiden vilket är 4 år tillbaks, men finns några inlägg kvar från Riga tiden där är det dock rensat en del också...

Dags att gå vidare...
Jag ska sluta skriva här, jag vill skriva där jag kan börja om på nytt och skriva mer privat!!  Allstå ska/har jag startat upp en annan blogg. Jag har ca 20 -30 trogna läsare som har sparat min bloggadress och läser min blogg varje dag......om ni nu utav någon anledning inte skulle klara er utan mina åsikter, tankar och alla andra saker som hänt och händer i mitt "spännande" liv  så kan ni skicka ett mail till sandra_flygareAThotmail.com så lovar jag er att skicka den nya =) eller säg till mig på msnen!!  Och jaa... ni får skicka från en hemlig  mailadress.. jag behöver inte veta vem det är som läser..  30 läsare varje dag är inte så mycket om man tänker på alla de andra bloggarna här på passagen. Men jag är ändå nyfiken på vem det är som läser...för jag vet bara om 3-4 st men men.. spelar ju ingen roll.... Men vill ni ha lite koll på mig, vad jag sysslar med, läsa lite mer privata tankar.. maila mig..... Ha det bäst!!

Världens största drinkar på Franska baren!
Jaha då var man ensam igen...eller igen och igen. Men F. har åkt till Östersund  och jag sitter lite halvsjuk ensam i lägenheten. Då skriver en av mina äldsta kompisarsom jag inte har träffat så mycket de senaste åren att på lördag kommer han och 7 killar till Riga. De förväntar sig mig som gudie och att jag ska med ut och festa! HJÄLP!!Samtidigt som jag tycker det är hur kul som helst får jag lite panik. Jag vet inte var jag ska ta med de....8 killar....hur roar man dem??  Nej vi ska inte gå på strippklubbar...... Jag ska iallafall ta med de och äta på steakhouse, dricka drinkar på skybar (baren med bäst utsikt i hela Riga). Sen är frågan om man ska våga ta med dem till Franska baren....som Raymond brukar säga: - När man kommer ut därifrån frågar man andra vad man heter. Men han är ju som han är... hehe.. fast det är sjukt billigt där inne. Man får 6 shots för 30 kr. Dock vet jag inte vad det är för shots, men jag tror de smakar lite kanel oxå får man alltid en apelsin till istället för en citron. Sen får man världens största drinkar... några slags ciderdrinkar med sprit i. Ja farligt är det iallafall.. men jag ser väl ändå rätt skapligt nykter sist vi var där?? Eller kanske inte....? OBS!! Vet dock inte vem killen brevid är, kan ha varit en av mina jobbarkompis gäster...kommer inte riktigt ihåg... men tydligen så ville klämma in sig på bild med mig och världens största drinkar :)...och nej...alla var inte mina!!

Idiotiskt falskt bombhot!!
Bombhot igår under elitseriematchen mellan FBK-MoDo, polisens bombhundar har genomsökt  hallen nu utan resultat. Det var väl inget överraskande resultat direkt, ok det är väl klart att man måste utrymma hallen. Eller klart och klart men som de säger bättre att ta det säkra före det osäkra. Vilken katastrof det hade blivit om du struntat i hoten och en bomb faktiskt funnits. Nu har det visst  fastställts att matchen ska spelas klart den 23 nov, istället för att Modo  tilldelas segern. Vilket jag tycker är surt... och nej, det är inte bara för att jag är MoDo fan och tycker att de behöver poängen så att de kommer upp i mitten på tabellen :). De kan ju fortfarande vinna den givetvis och  ja det är sant FBK spelade faktiskt 5 mot 3 ( om jag läst rätt ) med dryga 7 minuter kvar att spela, mycket kan hända på de minuterna! MEN...förmodligen var det någon som spelat tungt på FBK och ville ha spelet cancellerat. Skulle inte förvåna mig om det kommer ske igen, bara för de nu fick som de ville.  Ja det var min lilla sportanalys så här på söndagseftermiddagen, nu åter till nöje och skvaller... Nej har inte så mycket att tillägga faktiskt. Tack datorn för att du ställer om dig själv och slipper skapa några förvirringar i min hjärna angånde vintertid =) På återseende!! AArrgghh.. hade nog Foppa sagt om det varit på den gamla goda tiden!!

- 1 KG
Here we go again.. jo jag ska gå ner i vikt innan jul så är det bara. Vet att jag sagt det 100.000 tals gånger....men denna gången....denna gången är det på riktigt!! Jamen jag har faktiskt gått ner 1 kg så det så, 4 kvar tills att jag känner mig normal och 9 till så är jag mer än nöjd!! =) Vet i och för sig inte var denna veckan tog veckan, har bara hunnit träna  2 gånger. 1 spinning pass och ett löppass på en halv mil!! . Men jag  har lovat mig själv att jag springa imorgon också ... så det så att jag får godkänt denna veckan. 1 / vecka -2 / vecka IG3 / vecka G4 / vecka VG5 / vecka MVG Hann aldrig träna belly dance förra gången, men jag tjuvkikade lite  det och det såg faktiskt ganska kul ut, men SVÅRT!  En del hade till och med sådana där bälten med bjällror på. Tror nog att feg Sandra får ta ett kliv undan och modiga Sandra ge det ett  försök på söndag :) Varför ska det vara så svårt.....??  

Are you beautiful?
Find out here.........   http://www.youtube.com/watch?v=hbpM9_KIvCg&mode=related&search=   Hehe!

Sandra på Belly dance?????
Belly dance som träningsform?? Sandra på belly dance?? Hm.. Jo jag har hört om det innan men ändå jag är skeptisk.Visserligen sa  ägaren till gymmet, en Engelsman som visade mig runt första gången jag var däratt det är jobbigare än du tror och att jag måste ge det en chans. Idag ska jag på bodypump vid 21.10 och innan det så är det ett "belly dance pass". Men jag vet inte.. Sandra som magdansös??? Vore en syn det va?? HahahahJag är rädd att jag inte kommer fatta nåt, inte hänga men på några rörelse. Ja jag erkänner min kordinationsförmåga kanske inte är den bästa. (fast jag kan dansa om jag själv får bestämma hur jag ska dansa) Men om jag ställer mig längst bak kanske ingen ser mig....?? Förutom alla som styrketränar då... Åh han kan inte bestämma mig... ska jag gå?? Undra om det verkligen får ut något av det?Någon som varit på det?

Mitt Hallowenlöfte.......
Telefon vad är det?? Så känns det nästan, efter att F. (tror jag) slarvat bort min mobil. Jag pratar nästan aldrig med någon i telefon, till och med mamma pratar jag mestadels på MSN:en. Är det normalt eller? Varje gång jag ska ringa ett telefonsamtal så tittar jag först om det går att  skicka ett mail, för mina mail de kollar jag dagligen!! Kanske är det delvis för att jag jobbar med mailsupport som jag först och främst väljer datorn då jag ska kontakta någon. Eller är det för att Sandra och mobiltelefoner inte är den bästa kombinationen...hmm låt se hur många har jag haft genom åren. Min första fick jag i 1:an i gymnasiet, en Philips Fizz...sen har det bara rullat på av bara farten. Ett tag var jag lite småbesatt av att jag skulle ha den bästa och finaste telefonen så det var en anledning till att jag bytte, eller uppgraderade mig. Men ok, helt ärligt de flesta har jag nog slarvat bort....11 st kom jag fram till och då räknar jag inte med 1  hittetelefon och 2 som jag fått. 11 mobiltelefoner på 9 år LOL Halloweenlöfte- bli bättre på att använda telefon och behålla min nästa telefon i minst ett år haha!  


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.