Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

EKO-EKO

Mycket politik, blandat med media och annat smått o gott

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök EKO-EKO

Inlägg i EKO-EKO

Veteran.
Kul på hjul med gamlingar.

TidningsAnkan är inte medlem i Piratpartiet.
I förra numret av Kalle Anka & Co piratkopierar världens kändaste tidningsanka musik. Förlaget Egmont Kärnan ångrar att serien publicerades. Vi beklagar att vi inte reagerade över att den svenska politiska debatten om upphovsrätt är så het just nu, säger förlagets affärsområdeschef Marika Bark till DN.se AB Antipiratbyråns seriefigurer dyker upp överallt. .

EU:s information blir till propaganda.
I DN kan man läsa om hur information blir till propaganda.Det är en tankesmedja som kallas för Timbo som skrivit inlägget.De riktigt insatta känner säkert till Timbo och vi vanliga medborgare har aldrig hörts talas om dem.Ett litet utdrag:EU spenderar varje år åtskilliga miljarder kronor på tevekanaler, radiostationer, tankesmedjor, trycksaker, kampanjer och resor för journalister. Kommunikationsinsatsen propagerar för en stark och enhetlig europeisk union.Det är en hel planet av propagandaverktyg som tas i bruk av EU. Ansenliga belopp används också till att engagera främst den yngre generationen i olika verksamheter som ska svetsa samman medborgarna i en gemensam europeisk identitet. Något som förväntas underlätta fortsatt ekonomisk och politisk integration i Europa.Många exempel på hur pengarna används finns med i undersökningen.Tystnaden kring EU:s propagandaapparat är desto märkligare när det är vår svenska kommissionär Margot Wallström som är huvudansvarig för EU:s kommunikationsarbete.TjaVi är vana vid propaganda, vi har ju haft och har kvar våra statliga TV kanaler som använt propaganda i många år.Sossarna har haft monopol på propaganda genom fackföreningar,LO, media o.s.v.Och media har fortfarande gott om propaganda både för EU och partierna och har även censur inlagd på sina kommentarsidor.Men det ser ju bra ut att att fördöma andra länders propaganda som också är en del av svensk propaganda.Ett tydligt exempel är när nya partier vill komma fram som Piratpartiet, då går hela propagandamaskineriet igång för att stoppa dom.Jag kör med min propaganda stenhårt...Gå ur EU NU..

Den billiga arbetskraften slår ihjäl chefen.
En chef har misshandlats till döds under kravaller på ett kinesiskt stålverk.Missnöje med löneklyftor och arbetslöshet har orsakat växande raseri bland arbetare i Kina. Upplopp har blivit vanligare.Chen Guojun, vd för Jianlong stålverk, blev misshandlad till döds av arbetare. De var rasande för att Chen fått tre miljoner yuan förra året medan Tonghuas pensionerade arbetare bara får 200 yuan per månad.Ja detta är det nya öppnare Kina som svenska företag så gärna vill vara med i.Fortsätt utnyttja billig arbetskraft i andra länder så får vi hoppas att de buntar ihop er och slår ihjäl er.Facken som snart är ett minne blott i sverige har blivit alltför snälla som låter företag dra till låglöneländer.Och politikerna ser ju bara bra företag överallt, men de är ju allmänt lobbyhjärntvättade.Stanna hemma så får ni mindre stryk..men vi lovar inget..

EU är en plåga som bör dumpas Nu.
EU:s fördrag gäller på obestämd tid. Det finns inga fastslagna regler för hur ett land kan gå ur EU. Om ett land skulle gå ur EU skulle det kunna ske genom internationella förhandlingar grundade på folkrätten. Medlemsländer som bryter mot de mänskliga rättigheterna kan förlora sina rättigheter inom EU. Om ett EU-land inte uppfyller sina skyldigheter mot EU kan det eventuellt straffa ut sig ur unionen. Jag tycker att EU bryter mot de mänskliga rättigheterna med sina övervakningslagar så det borde vara lätt att gå ur då.Just nu är det bara svenska stolta politiker som klappar varandra om ryggen för att få vara i medias rampljus. Att var ordförande i EU är ju exakt som det benäms,ord-förande och inget annat.Sicket djävla spektakel, det finns ingen politik kvar för lilla Sverige för nu ska andra länder bestämma över oss.Vi ska övervakas för vårt eget bästa och det viktigaste just nu är att hitta termostaten och vrida den två grader minus.Hur dum får man bli.Det viktigaste för Sverige är att ta hand om alla utslagna, arbetslösa,pensionärer m.mOch vem faen vill ha ett mångkulturellt Sverige, vill vi se annan kultur då reser vi utomlands, och tar seden dit vi kommer.Och sluta dalta med alla Islamister som sossarna tog in i landet.Är SD det enda alternativet kvar för att vi ska kunna stoppa de etablerade partierna från att förstöra för Sveriges innevånare.Piratpartiet är ett litet ljus i mörkret och skulle de bara säga Ut ur EU med, så vore det glasklart..

Papegojan Maud tjattrar om kråkor.
Maud Olofsson vill se energieffektivitet sade hon efter det att professor Sven Werner, högskolan i Halmstad drog sina siffror för EU:s energiministrar på deras informella ministermöte i Åre.Professorn hade räknat ut att två tredjedelar av all energi som vi använder för att få el,värma upp våra hus eller driva våra bilar försvinner till ingen nytta.Jag tror det var många som höjde på ögonbrynen när de fick klart för sig hur mycket det var, sa Maud Olofsson vid eftermiddagens presskonferens.Många höjda ögonbryn från Politiker antar jag, för de är ju allmänt dummare än vanligt folk.Om Maud hade ringt mig så skulle jag kunnat meddela detta utan uträkningar.EU kan spara stora pengar, minska koldioxidutsläppen och säkra sin energiförsörjning bara man slutar elda för kråkorna.Det var Maud Olofssons budskap när EU:s energiministrar samlades i dag.Elda för kråkorna är ett gammalt uttryck som vi har förstått innebörden av långt innan Maud var född.Våra Politiker har blivit så smarta så det är inte sant.Maud borde minskar sina egna koldioxidutsläpp genom att hålla truten och lämna klimatet åt vädrets makterVi värnar om vår miljö tillräckligt redan..

Hela familjen levde på Försäkringkassan.
I Expressen och AB kan man läsa om en familj som Bluffade till sig miljoner av Försäkringskassan.Mannen låtsades att han var rullstolsbunden och lurade läkaren med.Hans pappa och systrar anställdes som personliga assistenter och mellan 1 november 2005 och 31 januari 2009 kunde familjen kvittera ut totalt tre miljoner kronor i ersättning från försäkringskassan.När polisen, av en annan anledning, gjorde husrannsakan i familjens lägenhet hittade de en digitalkamera med ett 30-tal privatbilder från Liseberg där 33-åringen sågs röra sig obehindrat.Tja vad säger man om detta, man har ju sina aningar om vilka som bluffar så här.Känner till ett fall i min nära omgivning som numer åker i rullstol och som tidigare jobbade som busschaufför ( det är också en bluff men det är upp till kassan att kolla det).Kan vi få tillbaka parkeringsavgifterna med eftersom de har utnyttjat handikapparkering..

Gröna Forskare och Experter attackerar Hysteriskt EU.
I DN har några tokstollar fått utrymme igen om klimathotet.Och SVD har några kvinns som blivit experter på klimatet.Klimatförhandlingarna står i cent­rum när EU:s miljö- och energi­ministrar i dag samlas i Åre. De kommer att luta sig mot det färska klimatbeslutet vid G 8-mötet i Italien som betyder att den av människan orsakade globala uppvärmningen inte får överstiga två grader.Men det räcker inte för dessa herrar.Vi måste i stor skala suga ut koldioxid ur luften för att nå negativa utsläpp, vilket är tekniskt möjligt genom att utnyttja naturens förmåga att binda kol och olika tekniker för kollagring säger de i DN.Som ni redan vet så skylls allt på människan och de galna gröna männen letar febrilt efter allt som kanske påverkar. De är ju rädda om sina anslag o jobb.Någon har egen blogg på AB och åker runt på svalbard och allt negativt han ser blåser AB upp med stora rubriker. En mager isbjörn är vårt fel, och någon glaciär som har minskat drastiskt och smälter mitt i sommaren.Om glaciären hade varit dubbelt så stor då hade jag blivit orolig.Nu skulle några åka till ishavet och kolla fiskar ifall det kan tåla nån grad varmare vatten.Jag slår vad om att de hittar fiskar som kommer att dö om vattnet blir lite varmare.Vi får hoppas att de inte kokar dom.Men allt är inte människans fel, ett tag var det fisande kor.Det kommer nog fler varianter för de är oändligt många människor som livnär sig på att forska om klimatet och de letar vidare..och de kommer att finna..var så säker.Och de är hysteriska, glöm inte det, när du som troende suger åt dig skiten som en svamp.Sen finns det andra forskare som anser att det är är en ren o skär bluff klimathotet.Fast de får vi leta upp själva för de har ingen plats i media..för politikerna har ju aldrig fel.Men nu har ordet klimatförändringar börjar användas mer.Tack det låter normalt..

Spana in mig i Skaraborg.
Spana in kändisar i sommar kan man läsa om i ABBåde Carola och Zlatan kan du spana in i Båstad, Sveriges partyriviera nummer ett.Och varför inte kolla in Emma Andersson och Henrik Zetterberg i Ängelholm?Eller besöka Kilafors där Martin Stenmark och Hanna Hedlund brukar vara på sommaren. Plus andra platser och kändisar..John Pohlman,Gudrun Schyman,Lena Endre, Pernilla August Björn Ranelid, Leif Pagrotsky,Erik Fichtelius, Bert Karlsson. (sistnämde hittar du i svampskogen)Klart man åker runt o letar efter dessa kändisar..Annars kan jag rekommendera djurparker i sommar och gå gärna in i aphusen där finns det många linslusar som vill vara med på bild..

Bonnjävlar styr EU !
Mer stöd och fortsatt mjölkstöd till bönderna..På Hax längre texter kan man bland annat läsa:Låt oss börja med att titta på jordbruksstödets storlek.CAP, kallas det i dagligt tal i EU och det gömmer sig under rubriken "Skydd och förvaltning av naturresurser" i unionens budget. För 2007 utgör det ungefär hälften av hela EU:s utgiftsbudget – 54.985.000.000 euro (drygt 508 miljarder svenska kronor) av budgetens 120.702.000.000 euro (drygt 1.116 miljader svenska kronor).Svenska bönder får del av drygt 10 miljarder kronor av detta stöd. Största förmånstagare är Frankrike, Spanien, Tyskland och Italien.Syftet var från början är att ge bönderna en skälig levnadsstandard.I Sverige finns väl bara storbönder kvar som jobbar med jordbruk och djur.De klarar sig alldeles utmärkt utan nåt stöd annars får de väl börja med nåt annat.Småbönderna får lite stöd med, men bara om de låter bli att bruka jorden.Ge Zlatan lite stöd med, den stackarn har nog stukat ett finger.Det var därför Göran Persson ville ha med oss i EU.För nu sitter han i lilla torpet med sitt EU-stöd och njuter.Att de fattiga länderna (enligt G8 mötet) i Afrika får ett stöd på 20 miljarder för sin jordbruksutveckling rimmar lite bättre om det nu kommer att användas rätt.Om stammarna kan komma överens de är ju fortfarande osams o krigar.De ledarna där är ju mer korkade än vi har här hemma,men det skiljer bara en hårsmån.BU,,Bonnjävlarnas Union..

Acta dig för nu får du inte vara Ipred längre.
Hemlig hemligt...I slutna mötesrum ska nu ACTA-förhandlingarna äga rum.Antipiratavtalet ACTA syftar till att etablera internationella minimiregler på immaterialrättens område. Avtalet är tänkt att motverka varumärkesförfalskning och piratkopiering av såväl fysiska produkter som digitala verk på internet.Så är det tänkt men så kommer det inte att bli, utan snarare internetcensur och många sajter kommer att stängas, det kommer nog att gå så långt att bloggare som är kritiska kommer att släckas ner.Så kommer det att bli när man går storfinansens ärenden..tro inte något annat.Obama-administrationen har tagit ställning i frågan.De beslutade att behålla hemligstämpeln som företrädaren George W Bush satte på förhandlingarna och menar att det skulle skada USA:s säkerhet att offentliggöra Acta-dokument.Så dåren George W Bush fortsätter att sätta sin spår i historien och Obama måste sluta snacka så mycket utan göra nåt vettigt snart.Nya cyberlagen i Iran får mycket kritikLagen som nyligen röstades igenom i Irans parlament tvingar landets internetleverantörer att spara information om sina kunders surfande i minst tre månader.Ett sätt att stärka individens rättigheter på nätet och bekämpa bedrägerier i cyberrymden, skriver den statliga nyhetskanalen Press TV.Men enligt kritiker är den iranska lagen specialkonstruerad för att man enklare ska kunna övervaka bloggare och twittrare som sprider misshagliga uppgifter om den islamiska regimen.Känns det igen...EU:s datalagringsdirektiv som ska följas.Har ni svårt för att fatta. Vi behöver kanske en lag som säger att om någon myndighet eller regering missbrukar övervakningslagar ska genast avsättas och ställas vid skampålar där folk får stena ihjäl dom.Våra Folkvalda har gått över gränsen och nu är det krigsförklaring som gäller ..


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.