Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

MyzaaN

En blogg som handlar om mig och mitt liv !


Homepage » Besök MyzaaN

Inlägg i MyzaaN

mot Vero moda
tjenixen ,nu är jag klar oc hska snart dra mot min nya Praktik plats Vero Moda , där jag kommer att vara  varje onsdag framöver i stort sett. är lite små nervos faktiskt men inte så farligt för min handledare verkade vara toppen :D

hemma från skolan
Nu är jag hemma från skolan , behövde inte alls gå till 4a idag utan slutade 2 ;) SKÖÖÖNT dagen bestod av Natur ,Småföretagande BMatte B ,  sen blev webbdesignen inställd :) lite synd för det jag ville läsa mest av allt ;) Men dagen i sig var rätt okej är rätt död nu bara ;) Väntar på att pappa ska komma hem så vi ska övningsköra :) var ett tag sen nu..Föresten någon som har läst matte b?  och kan säga om det var svårt, lätt eller någon annan kommentar litar inte alltid på läraren  ;) Efter skolan käkade My på Mc donalds med frida..har spenderat mig på donalds 2 gånger idag ;>)

06:51
Klockan är 06.51 och ännnu en morgon hinner jag med ett inlägg innan jag måste gå vidare till skolan, idag är en riktit killer dag då jag går 08.10- 16.10  Har längst  gått i skolan till 3 innan och då gick jag i nian ....Men ska v'll inte säga förmycket innan jag upplevt dagen.. ;) Nä men vi får se ... hörrs när jag kommer hem vilket är vid 6 tiden ;)

trött.se
Min kropp har fortfarnade inte vant sig vid tidiga morgonar och långa dagar.Är tröttt som fan , orakr inte göra något .. orakr inte ens sitta upp .. ligger ner med datan på magen. TUR att den är liten och inte väger så mycket...Orkar inte sträcka mig efter moblen när jag får sms.Jag är så gott som utslagen,och det är bara måndag ? HUr fan ska deta gå.Imon går jag ju länge som fan och är inte hemma förens klockan 6 , och på onsdag ska jag praoar och SLUTAR nog inte förens klockan 6 :O Jag kommer gå under dena terminen , seriöst.Våra lektioner är inte korta heller ? I mon har jag typ 2 timmar MATTE ? Sen nästa n3 timmar Webbdesgin ? 6 timmar handel på fredagar ? VA tänker dom med ? Har inte tänkt å något  som heter Dela upp passen eller så ?NEJ men nu ska vi inte vara såna, JAG ÄLSKAR SKOLAN,JAG ÄLSKAR MINA LÅNGA PASS;JAG ÄLSKAR ATT JAG ÄR UTSLAGEN PÅ KVÄLLEN ,JAG ÄLSkAR ALLLT :DsÅ? ;)

du glömmer väll inte bort ?
Du glömmer väl inte borta dom två tävlingar som är igång nu ? eller ? Smycke HÄRoch Hälsokost HÄR Anmäl er innan det är för sen

Home from school
Tjennixen snyggingar, är hemma från skolan nu ;) 08.10- 10.25  hade jag engelska ADom hade fortfarande inte besämmt vilka grupper vi skulle vara i så vi fick inge klara beskedd idag heller, vilket är lite dålig tycker jag ? Nu ska vi inte ha engelska förens om 3 veckr pga av att massa annat kommer emelan,därför kollade vi bara på film idag på engelskan , vi kollade på About A boy,  bra faktikst ;) 10.50 - 11.50 hade jag svenska BSkulle redan skriva vår första recension i tvåan på Gravskriften av selma lagerlöf.Totalt förvirrat förstår mig inte på gameldags skrivsätt. xD och när jag frågade läraren om vad han tyckte va meningne med boken ? Hmm ja .. den som kan tyda hans svara kan ju få en 100 lapp xd12.50-14.20 hade jag Småföretagande Adagens lektion verkar vara ett rolig ämne, vi gjorde inte så mycket berätta lite om oss själva.Läraren verkar vara kanon asså :) kan nog bli en rolig & späänaden kursSå såg min skol dag ut...I morgon har jag en betydligt längre  dag i skolan :/

05.50
Klockan står på 05.50 någrra frågar nog er startk vad jag gör vaken nu ? ,MyzaaN ska till skolan tåget går 06.14 är frame i k.stad 07.04 är på skolan cirka 07.11 börjar 08.10  STÖRGT JA ? Och ska tydligen ha någon sorts samling i aulan nu och dela upp oss i engelsk grupper ? My vill inte :/ Och så här har vi inte haft det innan ? Vad händer ? :O Aja ni får ha en bra dag i skolan tösser & pågar :D

Min nya kjol
Nya kjolen , Från HM 249 kr Inte värsta bästa bilden men ja .) 

Hur livet förändras,
Har ni tänkt på hur mycket livet förändras ? Eller är bara för mig ?  Tror livet ändras för alla , bara att för vissa mer och för vissa mindre.Men som i början av sommarlovet, jag fick i HP1A hade en bra klass med bara kvinnliga lärare, jag hade en pojkvän och 2 bästa vänner.Nu, jag går i HP2C med bara några från min gamla klass har nästan bara manliga lärare. Min pojkvän finns inte kvar längre. Och mina två bästa vänner ? ja va har hänt med dom ? Den ena som ni säkert redan vet heter Elin och hon kommer jag bara närmare och närmare för varje dag som går. Ingen kan någonsin ersätta Elin för mig. Hon är en stjärna av guld. medan den andra kompisen, jag kan knappt komma ihåg sisst vi träffades ? var det när vi var i stockholm eller har vi träffats efter det ? Kan väll till lägga att jag är uppvuxen med den här kompisen och har haft henne vid min sida  i 17 år, men ibland känns det faktiskt som att ajg inte känner henne längre.sen har jag så klart funnit massa nya mäniskor .  som t.ex. Anna & Sofia, två helt underbara tjejer (ni vet att jag tkr det va ?! ) ;) Som jag inte har träffat ALLS många gånger men som det känns om att jag ändå har känt ett tag som jag ändå berättar saker för och prata med osv osv.Ibland kan jag tänka att ja, jag har förlåta mycket bra ? Men jag har också fått mycket bra? Men vad är egentlgien bäst ?

Det här lyssnar MyzaaN på ...
Har inget vettigt föt mig- här kommer lite av det som Myzaan Diggar mest vi kör på Svenskt Tema idag :)  Kent, sätter i Mp3n i öronen sätter på Kent det kvittar vilken låt men specielt pärlor.Det tar bara en sekund sen är jag fast hade jag inte vetat bättre hade jag tror att jag kunnde överföra tankar till jocke berg.Promoe, har alltid gillat han men Den Ljussande Framtiden är fan ett mästerverk. Alla "fjorisar" har gjort Svennebanan till en låt utan betydelse men snälla låt iaf dena låten ha kvar sin mening. Winnerbäck, inte bara dena låten. den blev ett exempel samma som kent här . Hans låten är sjukt underbara...ALLA ...Håkan Hellström , man behöver bara säga ett ord, Känslor !!

Dagens outift
Här kommer några dagens outfit som jag har haft på mig under skolveckan ..Första dagen i skolan Outfit,Svart Jeans från Dr DenimRosa linne från HMSvar skärp Från HMHiss eller diss ? Går dagens outfit i skolan ,Jeans från Gina TricotTröjan från HM Hiss eller diss?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.