Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Dolby - en blogg om allt och ingenting

En vardagligt blogg med tips om djur, recensioner och mycket mer.


Homepage » Besök Dolby - en blogg om allt och ingenting

Inlägg i Dolby - en blogg om allt och ingenting

Sjuk - ja, men fråga inte vad!
Har varit på vårdcentralen och kollat upp mina halsmandlar idag. De är svullna (bra konstaterat! kan knappt andas eller svälja) jag fick lämna blodprov och halsprov. Men nej, de visade att streptokocker A(halsfluss) har jag inte. Men eftersom jag haft detta flera gånger från och till, och för att jag är så bra på att flörta så lyckades jag få pencillin denna gången. Så får vi se om bakterierna kan stå imot lite antibiotika! (Är det ett virus så hjälper inte antibiotika dock. Håll tummarna för mig!)

Girl talk
Var på fest i fredags. En kille ragga, han var riktigt söt och jag är singel. Han skulle av någon anledning dra väldigt tidigt och vi hann inte prata (flörta) så mycket. Han springer upp på övervåningen där jag är med några kompisar, letar efter sin jacka och säger han ska dra (?) Jaha... så jag reser mig och går ut med han, tänkte säga hej då. Han säger "Vi byter nummer!" så vi byter nummer, sen hånglar han upp mig i trappen, sen springer han till sin skjuts. Han sa också "Call me!"Det var i fredags. Nu är det tisdag och jag har inte hört ett ord. Igår fick jag höra att vi kanske kommer stöta ihop för tydligen skulle han kanske med till Liseberg. Åhh.. pinsamt tänker jag. Om vi inte hörs av och sen stöter ihop. Så jag skickar iväg ett sms men utan lycka. Inget svar. Hur tolkar man detta? Call me bokstavligt talat för han kan inte smsa/stava/skriva? Hahha, nej vars men, skapligt dissad!

Svullna halsmandlar..
..igen. Suck, när ska viruset ge sig? Jag känner för fan ena mandeln mot tungan hela tiden så svullen är den :S Går och sväljer hela tiden för det känns som det är nått där! Ush!Och en annan sak.. fick en kallelse till tandläkaren idag. Har inte varit sen jag satte i min tung piercing.. Vad kommer dom säga tro? "Ta ut den där! Den skadar dina tänder!" Kan sätta allt på att de kommer be mig ta ur den..

Vilken mobil är bäst?
Måste ha en ny mobil! Akut behov typ.. men kan verkligen inte välja. Ska man satsa iPhone eller vad? Någon med erfarenhet?

Dagens favorit
 ATTACK - 30 Seconds To MarsGammal goding som sitter stenhårt i mitt huvud just nu, den är underbar.

Fredag blev en stressig dag..
..varav inget bloggande, dåligt jag vet!Dagen började som vanligt, stiger upp fixar mig, åker till jobbet, men innan jobbet gick jag till posten hämtade ut mitt körkort (haft körkort sen april men itne orkat ta någon bild så körkortet fick vänta, lappen funkar den med Haha) Fick kortet och kollade på bilden, tänkte uppmuntrande "Men du behöver bara ha körkortet i 10år!" Gud...Ja sen jobba jag, tog bussen hem, väntade på att pappa skulle hämta mig vid bussen, men vi missuppfatta varandra så jag fick sitta bra länge och vänta. Kunde gått hem fortare.. suck. Kommer hem ser klockan känne rmig stressad måste ju ta bussen om 1,5timme! (Fest på gång) Så ringer en kopis och måste akut ha en mobil, hans buss gick om 10 min. Jaha, kastar mig in i bilen och åker bort med det. Hem igen, tiden gick, stress stress.. Duscha, fixa mig, packa ner vodka osv, gick till bussen. Gick med blött år (Y) Kommer in dit festen är och inser att vi måste åka och handla lite party material. Jag var nykter och har körkort så jag lånade en bil, och jissses vad tröga växlarna var! Hahha, vi tjejer som åkte hade så jävla kul, typ skratta så vi tjöt. Haha, på macken blev vi lite uppraggade av en buss full med killar, de fråga om vi skulle med och parta men nja, vi var ju redan på fest! Men trevligt, haha.Sen åkte vi till festen och hade massa trevligt. Träffade gamla godingar och en del nykomlingar, trevligt alltihop :) Så tack alla för igår.(Ska försöka göra lite intressantare inlägg föer er som inte bryr er ett skit om min gårdag, haha :)

World of warcraft date?
Någon av mina läsare som spelar? Någon som vill göra nått med mig? Finns på frostmane och bronzebeard. Kommentera om du är sugen på date ;)     (haha vad tråkig jag är :D )

Hemma från buisnesstrip
Mitt bankkort slutade fungera - avmagniserat. Jag fick åka 3,5mil (7mil tur och retur) för att springa in på banken och berätta och jag får till svar "Du får ett nytt kort på posten inom 3-5arbetsdar."Jag menar, kom igen?

Kisses new BFF?
Okej? Är hon seriös eller? Känns lite töntigt kanske. Hon kan ju inte mena allvar. "Jag gillar inte att umgås med yngre frivilligt" sen är det 15åringar med och tävlar om hennes new BFF? Ja, en sak är ju säkert, Kisses gillar Paris.. Men vad säger Paris om någon billig blondin (i jämförelse med Paris) snor hennes idé till sin egen? Och en sak till som är säkert, Kisses gillar uppmäksamhet, ooooooja.Vad säger ni?

Sex Education
Vad gör ni nu ikväll? Jag ska se Sex Eduvation. Ett roligt program om sex och ungdommar i England. Visst pratas det väl inte speciellt  mycket om sex i Sverige, men England verkar det mycket sämre. Programmet är i flera delar och det är varje onsdag kl.22. Idag blir avsnitt nummer 2. Jag såg förra veckan och jag skulle inte vilja missa avnittet idag, gav mycket skratt! Det behövs pratas mer öppet om sex, enligt mig.Nu vet ni vad jag gör om 45 minuter :)

Wasabi lover?
Try new Wasabi Erdnüsse! Haha, pappa kom hem med en påse. Tydligen hade han fått det på jobbet av någon kund. Oh ja, starka var de, goda. Fast jag tyckte de påminde om senap (?) Någon annan som testat? :)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.