Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Widlunds Blogg


Händelser i mitt liv, Teknik, frisbeegolf

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Widlunds Blogg

Inlägg i Widlunds Blogg

Syrran Is Back !
Oj oj nu har syster varit borta i 6 månader på sin "jorden runt" resa, jag kunde knappt förstå att hon var hemma igen :) men oj vad brun har blivit.Nu ska jag sitta och prata med henne tills hon inte har tid :)Så typiskt mig, jag skulle köpt välkommen hem blommor men hade så klart glömt plånboken när jag var i blomster affären, och hade även inte hunnit slagit in hennnes presenter :( Men jag tror hon blir glad ändå :)Det fick bli säsong 3 av Bones och ett Wii spel, så det kanske blir till att ta en match i det sen.Bal bilder kommer snart :)

Bal
Idag ska jag på bal.Kostymen är köpt och jag kommer få ha med mig värdens snyggaste tjej :), spana in hennes blogg vetja :P "Mialind"Det blev en batestini kostym från dressman som inhandlades för ett bra tag sen, mina kära föräldrar pröjsa eftersom de tyckte jag behövde en kostym nu när jag ändå har växt klart :DLite nervös för hur det kommer vara på balen, kan ju knappt dansa vals. För det är väl det man gör på bal? Jaja antar att det kommer finnas en hel del bilder på oss, kanske kommer något av dem upp här, det beror på hur man ser ut :D Inte så ofta man har kostym.Får man inte ha häng på kostym byxorna ?Jag har ju ständigt häng på mina Jeans och om de är lite för högt upp så dras dem alltid ner automatiskt, hur ska det gå med kostym brallorna :SDet kommer säkert bli superskoj :) hoppas jag. Jaja jag kommer för alltid minnas denna stund och om man inte hade gått så hade man ju ångrat sig. Min flickvän kommer vara den vackraste på balen, synd att man inte utser baldrottning längre för i så fall hade hon vunnit :)

Kattkvinnan?
Gjorde detta otroligt oseriösa test :PResultatet var inte riktigt som jag hade tänkt mig, finns det en manlig kattkvinna?Det fanns fler andra test på den sidan.Är det inte otroligt roligt att göra olika tester? Kanske lite halv töntigt men vem bryr sig? inte jag i alla fallOm ni själva gör testet! kommentera gärna vad ni blev för någon SUPERHJÄLTEKattkvinnanDu hade en tuff uppväxt och är bra på att stjäla.Samtidigt står du upp för utsatta människor i din omgivning.Fast det visade sig att det var 56% av de som gjort testet som hade blivit kattkvinnan :) Så jag är inte ensam56% Testa vilken superhjälte du är!

Vilket jobb ska du ha?
Min lärare kom idag in och bad mig klicka mig in på en sida, det visade sig att man kunde ta reda på vad man ska jobba inom för yrke. Jag gjorde testet och det visade sig att resultatet vart "LÄKARE".http://jobbkoll.se/?ytr=DICTMTitta in och gör testet ni själva vet ja :)Tryck då på länken ovan och klicka dig vidare på "gör testet".

Gratis
Jag har alltid tyckt att dessa tjänster är lite skumma, men denna är någonting som verkar otroligt bra :) Speciellt om man är bloggare och får folk att bli medlemmar :) Man får 1 p varje gång man loggar in på tjänsten och man får mer ifall man värvar andra. Så får man bara igång sitt konto, via att folk registrerar sig eller använder sig av någon annan väg som de tippsar om på hemsidan så kommer poängen rulla in. När man får 450 p kan man växla detta till ett presentkort på 100 :-, men väntar man så länge så att man har 2000 p så får man byta detta mot ett presentkort på 700:- Bli medlemmar ni också

Jaha nu åkte man ut
Eftersom jag är med i en väldigt bra klubb när det gäller frisbeegolf :P, så hittas det på många olika små "turneringar" och under ca 5 veckor har vi hållt på med matchspels cupp. Detta innebär att man möter en person och vinner man den så får man 3 poäng i sin serie. Jag vann min serie och gick vidare till A slutspel. Vann den första matchen vilket innebar att jag tog mig vidare till matchen om minst 4:e platsen där det tog tvärstopp :( men men hade inte trott att jag skulle klarat mig längre än genom seriespelet :) Nu ska jag och möta min älskade maria som har jobbat hårt :)

Flera besäkare på din blogg
Bli medlem och få flera se din blogg

Studie Besök , Två på TÄVLINGEN, Bubbel pol
Tävlingen gick helt ok :) Vem hade trott att jag skulle komma 2:a ?Det var riktigt roligt eftersom jag själv inte trodde mina poäng skulle räcka till en final plats. Kanske ska berätta hela sanningen, jag spelar än så länge inte på topp nivån utan håller mig en bit nedanför "advance klassen" i den så kallade "motion klassen". Men jag tycker ändå det skulle vara roligt med ett grattis :)Igår var vi på studiebesök med klassen och besökte Eon i Örebro. Fick en rundtur där vi fick gå högst upp på Eons tak och titta ner. ( Otroligt högt )Det var ganska intressant, fick bland annat veta att vi i Örebro har det näst bästa Kraft verket i Sverige.Att chefer har det bättre än andra anställda på Eon är uppenbart, högst upp på taket så kunde man gå ytterligare en bit upp där cheferna hade en jaccutsi och konferens rum. :SJag och min Maria är hus vakt ute på "landet" den här veckan då hennes Pappa med fru och barn har rest till Italien. Det är så skönt att komma bort från stan, där är det lugnt och fridfullt. :) Hur som helst om ni läst Marias blogg så har ni sett att vi badade bubbelpool som hennes far har hemma, vilket jag tyckte var en sensation eftersom jag aldrig har badat bubbelpool förutom i ett badhus vilket inte alls är samma sak. Måste testas !!!Ha det gött !!

Bilen Stannade / Tävling på Lördag / En lugn Fredag
Igår var en hemsk dag. Skolan var som vanligt, man jobbade intensivt med de arbeten man har kvar tills studenten. Jag har verkligen legat i att plugga den senaste veckan, Maria var mycket till hjälp när vi båda plöjde oss igenom de 8 inlämningsuppgifter som skulle vara klara denna vecka. Nu har jag bara ett kvar och det är en svenska recension av en bok, Läser Tarzans Tårar som är en riktigt rolig bok.Det var även träning igår, Brickebergs frisbee golfs bana. En riktigt rolig bana som kräver väldigt mycket teknik på grund av alla träd som alltid står på helt fel stället :). Det gick skit kan man väll säga. Träffade många träd :P. Hoppas bara det går bättre nu på lördag då det är tävling i Åkersbärga som tydligen ska vara en riktigt rolig bana. Det blir ingen sovmorgon, upp kl 05:45 och cykla till Klubb huset för att sedan åka bil där ifrån.Vilken fantastisk bil jag har :S Har haft lite problem med den på sistånde då den helt plötsligt dör, den får ingen ström från batteriet vilket leder till att när jag kör och den fungerar så börjar först Air bag lampan att lysa (på grund av att den måste ha ström) "i den här stunden vet jag att någonting kommer att hända". Nästa sekund fungerar inte blinkersen " Jag inväntar just då bara stunden då jag ska få putta bilen bort från vägen". Sekunden efter det så stängs radion av "Jag trycker extra på gasen för att kunna rulla så långt som möjligt när bilen väl dör". Ser en parkering, svänger in då går styrservon bort och det blir svin tungt att styra. " kommer precis in i min ruta och drar i handbromsen. Där stod jag . Tog allt jag skulle ha och gick därifrån. Mor & far ska bärga den till någon bilmekaniker idag.Skönt med fredag, Ingenting bestämt förutom att jag ska vara med Maria,Citerar min Larm/antenn lärare "Solen skiner, Glad i hågen"

Fantaster på The Sims
The Sims har alltid varit ett populärt spel både för killar och tjejer och även om inte alla killar erkänner det så gör jag det. :) Ett spel som man i stort sett kan göra vad som helst i. Orkar man inte vara helt seriös så kan man bara ta en familj och låsa in dem i ett hus för att se hur länge de överlever. Lät lite som jag njuter av att plåga folk men så är inte fallet. Nu kommer snart The Sims 3 till Sverige också. Det kommer antagligen bli slutsålt första dagen. Det ska bli otroligt spännande att se nya idéer i spelet. 4 juni sägs det släppas här i Sverige.Såg den här välgjorda videon från ett tidigare The Sims.

Mobil telefoni!
Satt och tittade lite på en ny telefon, telefon fantast som man är så kan man inte riktigt hålla sig borta från alla telefoner som kommer med bättre och bättre prestanda.Själv har jag en HTC Touch Diamond och jag personligen tycker det är en riktigt grym telefon men jag stör mig då och då på att den har sådan otroligt kort batteri tid, ska det inte hålla betydligt längre än 2 dagar? Och kameran är tyvärr inte den bästa :( utan kamera och bilderna blir oftast inte så färg granna.Men trots detta tycker jag att denna telefon är perfekt på grund av att den just är en Windows mobil så man kan i stort sett ha vilka program man vill på den. Det finns mycket att välja i mellan.Som sagt så har jag dock svårt att hålla mig från de nya telefonerna som kommer och fick ögonen på den nya LG Arena som har en kamera på 5 Mp och ett nytt gräns snitt som innebär att denna är den häftigaste design än så länge på marknaden. Att den har allt som en mobiltelefon i stort sett kan ha är ju inget - och får en att vilja ha den i vänstra jeans fickan när man har HTC i den högra. LG har dock inte varit de bästa på att göra touch telefoner och frågan är i fall denna kommer vara ett steg i rätt riktning? Snart kommer ju windows släppa sitt nya OS till mobiltelfoner "windows 6,5" och hoppas på att detta kommer vara oslagbart. Kommer tydligen släppas ungefär samtidigt som Windows 7 till PC.Någon som kan få mig att inte vilja ha denna nya LG Arena!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.