Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

I Annabellas Värld

Qvinna - mitt i livet! Bloggar om allt och inget, och ibland lite till...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök I Annabellas Värld

Inlägg i I Annabellas Värld

Bloggpaus...

Fortsättning på temat om blåst...
Tack för alla era kommentarer. Vi verkar vara fifty/fifty här vad gäller att gilla blåsten eller inte gilla den. En del av er tycker att det är så mysigt att sitta inne och mysa och tända ljus skriver ni. Ja, det är ju alldeles rätt och riktigt. Men då undrar jag; Har ni hund?För vi som har det måste ut. Kommer inte undan liksom... ;)Men varför tycker då jag inte om när det blåser undrar några och det har jag funderat lite på och kommit fram till att om det gäller ljumma och milda vindar, så har inte jag heller så fasligt ont av den. Men när det blir kyligt och luftfuktigheten förändras och då i kombination med blåst, då mår jag inte speciellt bra. Jag blir negativt påverkad. Får helt enkelt ondare och blir stelare. Kan delvis också bero på att jag spänner mig lite extra då jag blir frusen och automatiskt får jag mer ont.Det påverkar mig alltså rent fysiskt, inte speciellt mycket vad gäller psykiskt. Fast det är klart jag jublar ju inte när jag får mer ont. Så indirekt blir det en liten påverkan där också.Och ok, jag erkänner, jag gillar heller inte när håret flyger och far omkring och förstör min frisyr... ;)

Ute i blåsväder...
Jag gillar inte när det blåser omkring mig. Varken inomhus eller utomhus. Som tur är så händer det inte så ofta att jag är ute i blåsväder inomhus. Om ni förstår vad jag menar. Men det händer dock ibland... ;)Men idag är det blåsvädret utomhus jag talar om. Gillar det inte!Det får gärna regna och snöa och blixtra och åska och dundra. Men inte blåsa! Jag ska banne mig lägga in en protest hos vädergudarna.Nu får det vara nog...

LördagsMys...
Nog lekt här för idag. Ska ner och umgås lite med familjen nu. Laga lite mexikanskt. Och kanske att det blir ett litet glas vin till maten också. Kanske...Adios Amigos!

Nu ska han få...
För att han retade upp mig igår kväll... ;) Nu lägger jag ut honom på bloggen.Fast det är nog ingen som känner igen honom. Har några (h)år på nacken det här kortet. Och nu var väl jag vitsig... ;)

Tjoho - det gick...
Har just installerat min gamla allt-i-ett-skrivare till datorn. Skrivarfunktionen visste jag att den var sönder, men scannern funkade. Vad glad jag blev. Så nu måste man testa naturligtvis. Och alla förstår väl nu, att i och med detta så kommer ingen längre att gå säker här. Har många foton i mina gömmor... ;)Fotot här är på storasyster och lilla mig. Det är några år sedan bilden togs och vi poserade så fint för morfar som fotograferade oss. L sitter där och ser nästan skräckslagen ut när hon håller den jobbiga systern i famnen. Undrar om det var då jag bet henne i magen? Vilket jag av naturliga skäl inte kommer ihåg, men vilket hon nogsamt påminner mig om då och då. Men det var nog inte alltid så lätt att vara äldst och speciellt inte när lillasyster hotade sina kamrater med, att om de inte var snälla så skulle L komma och slå dem. Fast det gäller väl än Lotta... ;)

Musik som berör...
Ja, i alla fall mig. Såg på "Skavlan" och hans gäster igår kväll. Vet inte om jag blev lite påverkad av att den här unga kvinnan varit med om en olycka och kämpat sig upp igen. Hittat glädjen i sången och musiken. Starkt intryck gjorde hon i vilket fall som helst på mig.Lugnande inverkan hade den också. För jag blev nämligen lite uppretad av Anna Ankas medverkan i programmet. Eller rättare sagt på mannen min, som påstod att hon nog inte var så ointelligent. Då gick "Annabellan" upp i taket kan man säga och mannen tystnade. Sedan log han...

Inget intelligent inlägg alls...
...blir det nu. Som om det blivit det någon gång... ;)Men dagen har ändå varit ganska bra. Intensiv, men bra. Har jobbat och fått undan en hel del på min "att-göra-lista" där. Sedan hem och fixat och trixat med allt möjligt här.Och nu hade jag tänkt att skriva ett litet inlägg efter att jag varit inne hos er andra och hälsat på. Men där tog det stopp. Jag orkar helt enkelt inte. Går o lägger mig istället.Så kan det gå... ;)

Barnsliga inlägg...
Blev lite full i skratt åt mitt förra inlägg. Hur barnsligt var inte det nu då? En liten fingerramsa dessutom. Men ibland kan jag minnas mig tillbaka på den tiden när barnen var små. Man sjöng och läste ihop och rabblade små ramsor om fingrar och tår. Jag älskade att läsa högt ur barnböcker för dem. Nu är de 23 och 20 år och inte riktigt lika intresserade av detta. Undrar varför?!Men nu testade jag om jag kom ihåg den där ramsan om fingrarna som frös. Och det gjorde jag. Vissa har alltså barnasinnet kvar... ;)

Handskar på...
Var ute och cyklade med mannen och hunden nu ikväll. Frös gjorde jag. Och det gjorde mina fingrar också. De klagade faktiskt...Vad det är kallt, sa Tummetott. Det tycker jag med, sa Slickepott. Och vad jag fryser, sa Långeman. Å jag bara nyser, sa Gullebrand. Men man blir varm om man tar vantarna på, sa lilla Vicke Vire. Så jag hade inget annat val än att åka och köpa oss ett par nya handskar. Nu ska de väl bli nöjda. Jag blev iaf det... ;)

Ny dag, nya tag...
Mår lite bättre idag. Och så är "följarna" tillbaka. Det är bra...;)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.