Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

AlexandraKristina


Allt om mig, hur jag får mitt och Rs förhållande att fungera när ajg dessutom har två jobb att sköta.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök AlexandraKristina

Inlägg i AlexandraKristina

Såhär på kanelbullens-dag!
Gissa vad vi ska äta??Nu ör jag hemma hos mamma med alla och vi ska fira lite kanelbullens dag i dag. Mysigt! Efter det här ska jag hem till R igen och vi ska nog ta en bastu ikväll!

Hem och villa mässan 2009
Idag var jag och R på Stockholmsmässan och tittade på badkar, massagekuddar, verktyg och alarm. Allt detta fanns på Hem och villa 2009 där jag och R gick runt i lite mer än en timme men trots det köpte vi inget.  En inspirationsmässa för våra framtida köp!

Hemma från söder
Nu är jag hemma från en mysig tjejkväll från söder. Min underbara R körde mig både fram och tillbaka från stan, den som ändå hade sån tur. ;)

Detta ha jag unnat mig
Från Bellme.se

Stockholms mässan på söndag
Nu på söndag ska jag och R på hus och hem mässan. Det ska bli super kul och det är ju nästan billigare än bio när de kostar per vuxen 140 kr.

Kvinnan och mannen
Kvinnan frågade sin man 'efter alla dessa år, älskar du mig fortfarande? Du säger aldrig att du älskar mig.' Mannen tittade på kvinnan 'de måhända att jag aldrig säger det, men jag lovar att säga till när de sker en förändring.' Så sa min kollega när jag erbjöd henne att vila lite som jag gör varje dag den här tiden. Men som jag förstod avböjde hon. Själv tycker jag så mycket om de här tiden mellan 11.45~12.30 när jag bara kan ligga och ta de lugnt.

Frost =(
Såhär såg det ut när jag stod och väntade på pendeltåget i morse. Det är inte så kul tycker jag när det är så kallt att det är frost på morgonen. Men i går var det kul när Utsälje gårn fyllde 30 år och det firades med nya, gamla och blivande besökare. Jag ska jobba i kväll igen!! Jag hoppas verkligen att målarna är klara hemma hos mig när jag kommer hem efter jobbet i dag. För i kväll ska R ut så jag kan inte sova hemma hos honom och jag har inte lust med att ha något sällskap hemma. Nä nu måste jag jobba!

Allt jag har med mig till jobbet

Nu börjar jag piggna på mig
Efter att ha varit sjuk sen i måndags går jag tillbaka till jobbet imorgon. Då blir det dubbelpass torsdag och fredag!  Sen har jag inga planer för helgen. Men nu tittar jag på svtplay, funkar verkligen jättebra. Så jag kan fördriva min tid genom att kolla på Plus.  Gamalt favorit program haha.. Jag har ju precis börjat få tillbaka energin som sagt så nu har jag även diskat alla Rs disk. Gud va snäll jag är!

Hemma i Segeltorp
Eller nja… inte är det så än, jag är inte hemma utan hemma hos R. Men efter nyår ändrar vi nog på det. =)   Det som satt käppar i hjulen för oss nu kommer inte göra det i mitten av februari. Då är det till att hitta något mindre hus som inte behöver någon ombyggnationer.  Då kanske jag kan åka till Segeltorp och kalla det hem, vårt egna ville villekulla. Så konsten att köpa ett hus blir min nya kategori. Från tanke, till visning… och till handling.

Hem från närakuten
Nu är jag på väg hem men först till apoteket. Jag har en halsinflammation och virus :(


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.