Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

100 kr kilot

Min resa från 84 kilo. För varje kilo får jag 100 kronor av min mamma. 100 kr kilot. det är dyrt mitt fett.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök 100 kr kilot

Inlägg i 100 kr kilot

6 veckor har gått
6 veckor har redan gått. Det har gått så fort och jag har inte ens skrivit om det. Tänkte lägga upp hur mycket jag gått ner sammanlagt. Nu har jag ingen våg. Men min bästis måttbandet finns allt med mig varje vecka.Mage: -15 cmLår: -5 cmIiiiiihhh....Jag är jätteglad. Nu syns det verkligen. =)

Dag 12
Oj. Redan dag 12. Jag har nästan slutat räkna dagarna. Det har gått så fort. 7 cm har försvunitt runt midjan och jag mina fettveck på ryggen har nästan försvunnit. Förut irriterade jag mig verkligen på dom. Det var varmt och klippigt i vecken. Iiiii... Jag börjar bli smalare!!I fredags kände jag att det var dags att äta lite. Jag köpte färska räkor och frysta tigerräkor. Tigerräkorna stekte jag i lite olja och sötsur lite stark sås. Jag åt lite brieost också. Det var underbart gott.Efter maten började jag få lite ont i magen. Det blev värre och värre. Vid 2 på natten fick jag nog och begav mig till akuten.Jag hade fått ett kraftigt utbrott av min magkatarr. Det brände i hela kroppen. Jag kräktes och grät av smärta.Nu är jag livrädd för att börja äta igen. Vet inte vart jag ska börja. det blir inget starkt, fett eller kryddigt i alla fall.

Max Life Researh
"Hur mår du? Vill du gå ner i vikt? Trött? Nedstämd? IGF-1 Plus det är produkten du söker! IGF-1 Plus består av kallpressat hjorthorn. Har använts i asien sen 2000 år tillbaks, mot bla led-muskelvärk, ett naturligt annabola. Hjälper kroppen att återhämta sig snabbare vid tex träning. Muskelknuttar använder IGF-1Plus före och efter träning. Gör så att dom orkar mer och kroppen återhämtar sig snabbare efter träning. Dom har gjort ett test på en nervtråd. Den placerades i en behållare och kallpressat hjorthorn tillsattes under en 3 månaders period - tiden det tar innan man ska bedöma om det fungerar eller ej - och nervtråden hade växt med totalt 6mm!!! Visste du att Hjortens horn är ett naturens underverk och det enda djurhornet som återhämtar sig snabbast. Om ett hjorthorn går av så växer det ut med ca 2cm /dygn. Vågar du prova något som kanske kan hjälpa just dig? Det enda som du behöver att komma ihåg är att Spraya 3 ggr om dagen så sköter kroppen resten!! " Det är en kanon produkt som verkligen fungerar. Finns lite info om den under vad den kan göra för dig. IGF-1 Plus är själva produkten!!! Dom andra är tillbehör för tex bantning osv.

Dag 7
Nu är det redan dag 7. Jag har gått ner 4 cm runt midjan redan. Det känns fantastiskt bra. Igår hade jag en champinjon i min svampsoppa. Oj oj oj, tänker ni säkert. Men det gjorde så mycket smak för mig. Helt plötsligt var soppan grymt god.Idag har vi varit på kalas hos morfar. Där serverades det smörgåstårta, kakor och bullar. Allt jag åt var en brieostbit på 1 kvcm. Den var otroligt god den med.Imorgon är det mätning på alla delar av kroppen. Jag hoppas verkligen att det är skillnad.

Dag 4- ännu en dag
Idag har jag jobbat. Det gick hur bra som helst. Fast att jag jobbade i servisen, (Jag jobbar på restaurang), så blev jag inte hungrig. Jag åt min medhavda måltidsersättning endast för att jag visste att jag behövde den just då.Efter jobbet gick jag hem och gjorde en grönsakssoppa. Blandade i litef ärsk rosmarin och basilika så det blev lite smak. Nu är jag mätt och belåten. Vad vore thaimat en lördagkväll liksom?Det känns verkligen som jag är motiverad och villig att tappa några kilon. Som sagt. 100 kr kilot. Det kan bli en del det.

Dag 3
Jag är faktiskt redan på dag 3. Det betyder 3 x 3 påsar shake.Första dagen var det bananshake till frukost, chokladshake till lunch och chokladmintshake till middag.Dag 2 ser ungefär ut likadant.Dag 3 ser faktiskt likadan ut den med. Enda skillnaden är att det känns så jäkla jobbigt idag. Jag tänker konstant på mat. Inte pizza, hamburgare och sånt, för det äter jag inte så ofta ändå. Men hemmagjord mat.Det sägs att dag 3 är den jobbigaste. Jag hoppas verkligen att det är så. Hoppas denna kvällen är slut snart så det är lördag snart och dag 4.

introduktion
Den här bloggen kommer att handla om mig och min resa från 84 kilo. Vi får se vart den slutar. Jag har bestämt mig för att gå ner minst 15 kilo med Cambridgekuren. Dom första 2 veckor går man på ren kur. Och då gäller enbart shakes 3 ggr om dagen. Det innehåller sammanlagt 470 kalorier och innehåller all näring man behöver.Jag vill ha snabba resultat, men samtidigt måste jag kämpa extra hårt.Min mamma erbjöd sig att betala mig 100 kr per kilo som jag går ner. Därav namnet på bloggen. 100 kr kilot.Mitt fett är dyrt.Någon som bjuder mer?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.