Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Livet i rosa - jag SKA överleva

Fick bröstcancer trots min ungdom, nu försöker jag leva trots kronisk sjukdom


Homepage » Besök Livet i rosa - jag SKA överleva

Inlägg i Livet i rosa - jag SKA överleva

Fototriss - sten
Här kommer veckans fototriss! Börjar med lite vintriga stenar... ...så lite somriga... på stranden... och till sist, stock och sten i skogen.

Fredagsfoto - uniform
På bröllop har man väl nån sorts "uniform" både bruden och en del gäster...

Fredagsfärger - guld och silver

Trä - Tisdagstema
Första gången jag testar tisdagstemat. Temat är trä. Jag har ett träd som jag ofta fotograferar och ofta har med i fotoutmaningar för det är så vackert. Men trä är något helt annat. Den här bilden är från en kurs där vi fick tälja i trä. Detta är resultatet från en dags arbete. En solig dag i en skogsglänta, inte helt fel! Här kan ni hitta fler bilder på temat.

Damm - linsbus v. 17
En vacker damm i Madrid... dit längtar man tillbaka! Mer damm hittar ni här.

Tidens tand - fototriss
Börjar mina inlägg här med en fototriss. Det är förra veckans för Helena har precis blivit mamma - grattis! Ämnet är alltså "Tidens tand". Första bilden visar mitt kära gamla träd, där tidens tand fått verka ostört länge, länge. Så kommer en vacker gammal mopedmotor.  Och så ytterligare en naturbild. Denna stubbe är otroligt vacker där den står... Fler bilder på temat hittar ni här:

Text- & fotoblogg
Här har jag tänkt att så småningom starta min text- och fotoblogg. Tanken är att samla inlägg från fotoutmaningar, typ fototriss, som jag deltar i redan nu. Kanske börjar jag även vara med i någon textutmaning eller tar mig an 365 saker... Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur det ska se ut och göras så därför har jag bara börjat samla lite länkar. Nu måste jag bara samla mina tankar. Jag börjar lite smått med att länka till min blogg där fototrissen finns redan nu: 33:e fototrissen - triss! Under construction...


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.