Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Henricks tankegångar - Inredning, trender, Design och trädgård


Bloggen om Inredning, trend, design och trädgård. Dessutom en blandning utav tävlingar, pyssel och inspiration för hem och trädgård.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Henricks tankegångar - Inredning, trender, Design och trädgård

Inlägg i Henricks tankegångar - Inredning, trender, Design och trädgård

Snart semester...
Hemma en sväng på lunchen för att rasta hundar och hinna äta lite. På fredag har jag semester, i tre veckor.Kan knappt fatta det just nu. Jag behöver verkligen semester. Men nu är det ju mulet och skönt , lite regn kom det också vilket är perfekt för min trädgård. Periskorna är ludna och fina men har nog minst två veckor kvar på sig att mogna. Ska lägga in lite bilder snart på allt som blommar i min trädgård. Speciellt alla rosor, dom är helt otroligt fantastiska i år.

PRIDE kudden 2009, här är den!
Som jag sa i förra inlägget skulle bild komma på årets PRIDE kudde 2009. Streck kod med text: "PROUD 2 B PRIDE 2009".Mer info står i förra inlägget om Stiftelsen Läkare mot Aids m.m.499 :- varav 50 :- går till stiftelsen. Säljs endast via webbshopen och under prideveckan Scandic Malmen i stockholm .Du kan köpa den på MIKMAK.se

PRIDE Kudden 2009 släpps på måndag.
På måndag släpps årets PRIDE kudde från MIKMAK. Den kostar 499:- och 50 kr går till Stiftelsen Läkare mot AIDS. Den som vill ha en sån får vänta tills på måndag. Sex färger med ett special tryck inför PRIDE Stockholm. Den kommer dock att säljas under hela året för att samla in pengar till stiftelsen.Stiftelsen Läkare mot AIDS jobbar med att stödja forskning som syftar på att utveckla effektivare mediciner och vacciner mot HIV infektioner och AIDS och även till forskning kring förebyggande åtgärder.Stiftelsen har funnits sedan 1987 och alla experter jobbar IDEELT åt forskningsfonden!!Man kan donera direkt på postgiro 900695-8 eller köp en snygg kudde och ge ett bidrag!Fantastiskt tycker jag!Bild kommer på måndag!!!!Läs mer på www.aidsfond.se

Varma Värmland
Nu idag kom jag upp till Värmland, närmare bestämt Karlstad. Samma sak här som i övriga landet, termometern visar 29,5 grader plus. Nu är ju äntligen den riktiga sommaren här efter all väntan. Det är inte bara solen som värmer här utan också människorna. Det är inte ofta man möter på så många leenden som här. Jag besöker ju Värmland många gånger per år och det är ingen skillnad, alltid glada och välkomnande. Sen har dom riktigt kaffe, hahahahaha. Jag föredrar ju Zoega själv men kaffet är starkt här och lite extra gott. Kanske har med leenden att göra.

Vaknade tidigt, vilket kan vara fantastiskt.
Denna helgen har varit otroligt fint väder. Vaknade tidigt idag, alldeles för tidigt, men det ger en ju en extra stund för sig själv på morgonen. Jag var på landet i helgen med min sambo och fixade lite i trädgården. Vi fick otroligt mycket gjort fast jag inte får lyfta tungt. Jag har ett litet problem med ryggen för tillfället. Men elkabla till dammar, ogräslanden och växthuset fick sig en slev av min entusiasm för att få ordning. Det känns ju vansinnigt bra när det blir klart. Persikorna är nu som plommon i storleken, det går sakta men hellre det så dom får växa som dom vill. Rosor i form av både flammentanz,st Helena och HC Anderssen blommade ut i full prakt. Inte undra på att man knappt kan andas av allergin hahahahaha. Men vad är allergi mot det man får igen av alla blommor och grönska?

Hjälp till med snygg design.
Muggen som kommer från Höganäs Keramik har ett coolt mönster i form av tatuering. Mark Levengood som är ambassadör för UNISEF har i samarbete tagit fram muggen.Fantastiskt att se tre så starka varumärken gå ihop och göra något för omvärlden.Muggen kostar 129 :- och då skänker man 10 :- till UNISEF. Den är packad i enkel och snygg förpackning som funkar perfekt som present.Köp och hjälp till med andra ord.Bild Höganäs Keramik.

Färg , färg, färg jag gillar färg som du förstår.
Jag behöver vitaminkick i form av färg! MIKMAK´s kuddar har FÄRG! Gillar lite starkare som piggar upp rejält. Grönt är ju min favorit som alla vet, kanske har det med mitt trädgårdsintresse att göra eller så är jag född grön. Nu slank det med lite lila och rosa också, men det är för att det är så himla snyggt ihop.Enfärgad kudde i siden 459:-Avlång enfärgad i siden 479:-Dom levereras fraktfritt från hemsidan www.mikmak.seBilder MIKMAKKollage Henrick Eriksson

Värmen kom med besked
Ja nu kom den...värmen. Typiskt, jag som inte hann vattna riktigt i växthuset.Får åka ut en kväll och göra det tror jag. Har ju inget självbevattningssystem, skulle verkligen behöva det. Ett tips till mig själv är ju att kolla väderprognoser,hahahaha.Jag lider med mina hundar i den här värmen, stackarna fick jag ta till en manuell biltvätt och blöta ner nu när jag var ut med dom på promenad. Glömde det jag aldrig brukar glömma, vattenflaskan! Till hundarna alltså. Men Sävedalens biltvätt funkde ju bra att svalka hundarna i , dyr hundtvätt men vad gör man inte för sina pojkar.

Lyxiga snapsar eller vas för en blomma...
Ja mycket kan man ha dom till, snapsglasen. Servera en liten shot med soppa innan maten, sätta den första vitsippan i eller kanske syftet, en liten till sillen.Rörstrand har ju dom snyggaste i min mening. Snapsbägare i fältspat med platina på insidan. Dekoren står Åsa Lindström för. Priset är 339 :- och dom rymmer 5 cl.Bildmontage Henrick ErikssonBilder Rörstrand.

Största firandet kommer snart.
Jag som är dalmas ser verkligen fram emot midsommar. För mig är det nog den största dagen på året. Förr när man bodde hemma så lärde man sig att binda midsommarstången på ett speciellt sätt, beroende på vilken by eller ställe du kom ifrån. Fortfarande när man kommer upp till Orsa , Rättvik så kan man se hur alla skiljer sig från varandra. Männen binder midsommarkransar till sina kära och samlar in björk. Älskar verkligen den här högtiden. Påminner mig om hemma. Vad passar inte bättre än BodaNova´s snapsglas med text på. Snurra glaset och alla får varsin vers att sjunga. 199 :-.Bild från BodaNova

Hemma igen...
Ja nu var man hemma igen efter en vecka i 40 graders värme. Både skönt att vara hemma samtidigt som man undrar vad man gör här egentligen. Man har varit verkligen på den lata sidan och fått vandra mellan hibiskus och bananplantor. Nu har man ny energi och kan köra på för fullt.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.