Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Varulven


It's all about ME! Jag skriver mest om mina tankar och funderingar och vad som händer i mitt liv


Homepage » Besök Varulven

Inlägg i Varulven

Döden
Min besökarstatistik är numer en bedrövande läsning... Men nu har vi internet hemma så när jag kommer hem blir det andra bullar! Ikväll blir det alkohoooool i lagom mängd för imorrn lämnar jag haninge för denna gång.

Pyssel
Jag är nu hos min kusin i haninge och vi har pysslat ta mej fan hela helgen! Det är jättekul! Ska lägga upp bilder när jag kommer hem igen och förhoppningsvis har internet. Så, det var ännu en snabb update... Åååh vad jag vill ha internet hemma...

Going to Sthlm!
Imorrn åker jag till storstan! Passa er jäääävligt noga. Hähähä

Ett livstecken
Fortfarande nte internet hemma. Sitter på skolan... den här veckan har vi personlig utveckling så vi får väl se om jag kommer ut ur den som en ny person? hm...Ang fastan ska jag skriva lite mer om hur det gått när jag kan sitta hemma.. förhoppningsvis den här veckan i alla fall. nu är jag less på att vänta.

Åååh fasta var det ja...
Jag lever, jag har bara inte internet hemma så jag kan uppdatera så ofta som jag skulle vilja. Fastan är inne på sin femte dag och innebär att ljuset i tunneln kommer närmare och närmare. Det stod i infon att man inte skulle vara så hungrig men faaaan... jag dör på mornarna och innan lunch! Fast det ska tydligen vända ju längre fastan går. Mitt luktsinne har dock blivit bättre än en hunds.Klart slut varulvstjut.

Fasta
Idag börjar jag och emma nedtrappningen inför vår 6 dagar långa fasta. Totalt kommer vi, inklusive ned och upptrappning, hålla på i 10 dagar. Det är ledins vitaminfasta vi har gett oss på och jag hoppas det går bra. Emma har gjort den tidigare och det känns bra att göra det med nån som prövat förut och som man dessutom bor med!Idag sitter vi på skolan (en lördag...omg) för vi har fortfarande inte internet och it's driving me crazy! Nåja, nu är jag här och stillar mina nerver... Solen är lite blygsam idag, tillskillnad från tidigare dagar. Det känns dock helt ok... jag kan bada i alla fall!

Solen skiner i ORSA!
Dalarna på sommaren är livet på en RÄKMACKA! Här badar vi för fullt och vet ni vad? Nanne Grönvall kom spatserandes ner mot bryggan när jag och fåret var och plaskade runt. Celebs i Orsa! Jag sa "du, det där såg ju ut som Nanne" och bä sa "Men det VAR ju det!" Nu sitter vi på skolan och nyttjar den trådlösa uppkopling som finns här för det kan ta upp till 10 (!) Dagar innan vi får igång vårt hemma...

Färdig!
YEEEEEES! nu är jag klar med alla uppgifter som ska vara klara till fredag/tisdag!Duktigt av mig... helgen är fri!Ikväll blir det vin i glada vänners lag för imorrn är vi lediga, så vi kan vara uppe härja ett tag om vi skulle känna för det. Det blir nice det. Om vädret håller i sig ska jag nog slänga mig i orsaÅn idag oxå.

Broschyr jag gjort på uppdrag av datafröken.
Här är en brochyr jag gjort. Vi fick uppdrag på vår datalektion att göra en i word, så jag gjorde den här. Det här är alltså när den är öppnad, på insidan. Offantligt fagert.

Döskallenaglar
I förrgår roade jag mig med att fixa med mina naglar igen. Den här gången blev det döskallar! Köpte dom på Parelle i luleå. Lacket är isadora, nått brunt...

HEJ INTERNET!
Jisses, jag har ju landat i orsa igen, tyvärr utan internet hemma... Problemet håller på att åtgärdas, men i vanlig ordning tar det ett tag. Det är i alla fall anledningen till brsten på bloggande de senaste dagarna. Sitter på "lektion" här... vi skulle ha haft produktinfo, men hon som skulle komma och berätta om produkterna hade visst slutat på företaget så nu gör vi ingenting. haha!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.