Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

nattsyrransphoto

En hel delfotografering men även lite annat.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök nattsyrransphoto

Inlägg i nattsyrransphoto

Höstkänslor
Ja, det har åtminstone jag fått -På morgonen då hösten känns i luften.När jag ser ut över gräsmattan, där har lönnen börjat släppa sina löv.När jag ser ut över åkrarna,där mullrar och dammar det kring tröskorna så länge solen är uppe.När jag går upp på morgonen och alla barnen ska iväg till skolan.Och när jag nu går in på min bloggsom idag fått en mer höstlik ton.Jaha, Hohoho!och snart är det julafton=)Då får väl bloggen bli röd...

TisdagsTema - Rolig
Må hända att det inte ser så roligt ut just på bildenmen ni må tro att helgen var fylld av skratt och underbart roliga händelsernär vi spelade SM i träskfotboll i Storuman i början av juli.Fler bidrag hittar ni om ni klickar på länken.Ha en bra dag=)

Jodå, jag är kvar...
Helgen har varit fylld av fotboll och installation av vår nya datoroch Jisses vilket jobb det var. Känner mig helt slut.....Puhhhh!!!Närå, skoja bara.Däremot har jag min lillebror, ni vet han som nyligen fyllt 30!!! att tacka=)Utan honom hade jag stått här och troligen hade nog det mesta hamnat i krasch i väggeneftersom jag tappat tålamodet och slängt saker omkring mig i frustration av att jag inte kan nåt om sånt här. Nu så är allt överfört och installerat och jag kan sitta här och njutaoch klinka på det nya tangentbordet och titta på min nya skärm och....Och visst har vi varit på fotboll.I lördags var det fotbollens dag här i Västerås och stan var fylld av fotbollsglada barn och ungdomar. När vi klev upp så ösregnade det men det slutade lagom till sonen skulle spela sin första match och sen tittade faktiskt solen fram mellan molnen och dagen blev riktigt bra.Den yngsta och jag skulle ha myskväll eftersom vi var ensamma hemma på kvällen men han somnade som en klubbad oxe och gick inte att väcka,inte förrän halv 12 på natten då han kom upp och frågade varför vi inte mysit?????Söndagen gick i samma tecken. Datorinstallation och fotbollsmatch och en hemlig sambo som lagade till en rätt han sett i vår lokala tidning. Så jag och brorsan blev bjudna på räkröra/sås och pasta med sting.Mycket smaskigt!Det kan vi gärna äta igen.Ja och sen har jag varit ute och ridit vår häst Filura i skogen.Men tänk att lera och vatten inte är populärt för henne som tar stora omvägar och skulle helst vilja hoppa över dom också men där bromsar jag.Må gott alla!

Att fota i RAW
Ja, det ska jag nog börja göra lite mer.Fick ett tips om det av en blogvän och kom ihåg att jag testade ju det i våras för första gången.Men sen är det så "enkelt" att bara göra som jag alltid gör så då har jag faktiskt glömt bort det.RAW-bilderna i våras var på dom nyfikna kossorna ni ser här nedan.Ska nog ställa om kameran på en gång faktiskt...Tack för tipset, Marie=) Trevlig helg på er alla där ute!!

TorsdagsFoto - Musik
Jag visar en inte allt för bra bild från vårat Konserthus i stan.Det var svinkallt ute, mitt i vintern.Dottern satt kvar i bilen och tyckte att jag var den mest pinsamma personen som fanns på vår planet just då som kutade ur bilen, ej uppklädd men iklädd kameraoch ställde mig rakt upp och ner och plåtade.Själv försvann hon sakteliga längre och längre ner i bilen och hoppades på att inte stans snyggaste kille kom förbi just då...Så med darrande genomfrusna händer och en väntande dotter i bilen så blev resultatet därefter=) Fler musikaliska bilder hittar du om du klickar på länken

Världsmästerskap
Ja, friidrottstävlingen är i full gångoch framför TV´n sitter jag så ofta jag kan och när det är någotriktigt spännande, för visst är det kul med friidrott, på TV. Och segrare koras och hyllas och svettas och kämpar för livet.Men så kommer dom.....Nyheterna om doping, fusk.Och kvinnor/tjejer som ser ut som allt annat än någonsom innehåller dubbla X i sin uppsättning.Ja, vad ska man tycka om det???Det blir liksom lite trist på en gång.Men här bjuder jag på två stycken fullt utrustade atleter som jag är 100% säker påatt dom är "helt rena"...Om dom inte nu har ätit av komockorna i hagen...Ser ni blicken!!!!Snacka om tävlingssugen=)Nu håller vi tummarna att det inte blir någon tjuvstart...Ha en bra kväll!!!

Tisdags Tema - Stilla
Fler bidrag hittar ni om ni klickar på länken:

Återfall!!!!!!!!

Bildligt Talat - v.34

Veckans FotoTriss - Kommunikation
Envägs-kommunikationRasmus med en leksaksdinosaurie... En enkel kommunikationsmodell är: Ett tankeinnehåll uttrycks exempelvis verbalt av en sändare. Det som uttrycks fungerar som en signal till en mottagare som i sin tur gör om signalen till ett tankeinnehåll. Därefter ger mottagaren någon form av respons.Fler bidrag och tolkningar av Kommunikation hittar ni om ni klickar på länken:Kommunikation är en process för att överföra informationen från en punkt till en annan. Vanligtvis ses kommunikation som en tvåvägsprocess där det sker ett utbyte av tankar, åsikter eller information, oavsett om det sker via tal, skrift eller tecken. Deltagarna har ofta någon slags överenskommelse om vad målet för eller orsaken till kommunikationen är.http://sv.wikipedia.org/wiki/Kommunikation

Fantastisk Underhållning
Idag styrde vi bilen mot Sala.Ja, ni vet... Silverstaden i Västmanland.Det stundades fotbollsmatch.Grabbarna var taggade till max.VI SKA VINNA!!!Och visst var oddsen stora efter tidigare möten,men man kan aldrig vara så säker... Innan matchen var det taktiksnack med tränarna.Sen var det bara att köra... Och visst var dom taggade.Dom for fram med stora vinnarsteg och hade flera chanser att göra mål.Men det ville sig inte riktigt. Och turen, som man ibland bara måste få med sig... den infann sig inte riktigt under första halvlek så det slutade 1-0 till motståndarlaget, Sala....men grabbarna gav inte upp hoppet.Sonen tog över rollen som målvakt eftersom dom turas om.Och oj vad det var nära att motståndarna puttade in flera mål...Där satt vi bredvid med andan i halsen många gånger.Men grabbarna klarade spelet galantoch gjorde en kanonmatch, igen. Så resan hem gick i glädjens glans då våra grabbar gjorde 3 mål i andra halvlek och vann till slut med 3-1. Lyckan var total och lika lyckliga och stolta var vi föräldrar.Och vet ni...att fika under en sån här match kostar inte skjortan och halva byxbenet som det gör på många andra fikaställen. Här var det 5:- för kaffet, gott kaffe dessutom!!! och 5:- för en bulle eller kaka. Det här är härligt och mycket billigt!!!Och pengarna går till laget.Visst är det härligt med barn- och ungdomsidrott=)Ha en fortsatt trevlig lördag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.