Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

La Pija and La Bimba


Allt som har med kändisliv, shopping, mode att göra

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök La Pija and La Bimba

Inlägg i La Pija and La Bimba

Anna Leibovitz kändis utställning i Madrid..
En av dom många kändis bilder som visas i Alcala 31 i Madrid, som kommer att pågå från 19 Juni till och med den 6 September i år. Nästan alla Anna Leibovitz bilder som visas här är i svart och vit.Dessa två bilder som Ni kan se här ovan, kan Ni också se på utställning, men i svart och vitt.Två av många andra bilder som Anna Leibovitz har tagit på kändisar, som inte fanns med på utställningen, den mest berömda och omtalade är nog bilden som hon tog av "nakna gravida" Demi Moore.Glömde att nämna att inträdet är GRATIS !!! :O)

Ett måste att ta med från Sverige...
Ett måste (normalt så hatar jag detta ord - MÅSTE ), att ta med ner till Madrid igen när jag åker till Sverige, för att besöka min familj i juli... visst är det många saker som man vill ta med ner till Madrid igen... men jag kan allt strunta i dom sakerna, bara jag får med mig ner ett par träskor, torpskor, clogs eller vad Ni nu vill kalla dom... mina älskade träskor skall med mig ner till Madrid igen... har nämligen hört att dom är "IN FASHION" igen :O)Att det skulle vara så himla svårt att hitta en bild på ett par hederliga normala träskor på internet... tills jag hittade två helt underbara bilder som visade mina älskade träskor - normala, hederliga, gamla, vanliga ... i en blogg som heter "Sweet Home Alabama" som jag har lånat bilderna som Ni kan se här nedan ifrån.Jag har lånat bilderna utan att ha frågat Desiree som har "Sweet Home Alabama" bloggen, om lov och det skall man inte göra, enligt hennes profil text !!! ... så jag hoppas att hon förlåter mig, men får man inspiration att skriva om något, så får man.... Sorry !!! Tydligen så har det lanserat lite modernare varianter på dessa träskor som Ni kan hitta på www.swedishhasbeens.comInte riktigt i mitt smak och tycke, men klart att det finns massor av Er som älskar dom... och det är ju toppen, att vi ALLA har olika smak och tycke....Men dessa högklackade träskor, som Ni kan se på bilden här ovan.... är ju inte helt fel ... hhhmmm... undrar om ett par sådana kommer att hamna i min resväska ner till Madrid !? :O)

Älskar denna Heineken annons .... ha ha ha
Tänk om man hade en ....

Röda perfekta läppar...
Makeup tv.se tipsar om hur man får perfekta röda läppar.

Hennes och Mauritz var det här.

SIMM, Madrid International Fashion Show
Förra året så besöktes mässan av den spanska prinsessa Letizia och hon fick ... beröm både på hemma plan och internationellt för sin gröna underbara klänning.Spanska designer Felipe Varela, prinsessa Letizias favorit :O)

George Clooney förföljer mig...
Herregud !!!, att inte denna karl ger upp, jag ser honom utanför mitt fönster, jag ser honom när jag tar bussen, jag ser honom när jag tar tåget, jag ser honom när jag promenerar i Retiro parken här i Madrid, hur i fridens namn kan den karl vara överallt där jag är !? Vad gör han i Madrid må tro !? Varför befinna sig i Madrid när han kan befinna sig i sin stora villa eller palats kanske jag borde säga i Italien vid den berömda "Lago Di Como".Bilden är hämtad från denna "blogg"Tro inte att jag har något emot George Clooney, för det har jag verkligen inte, önskar honom allt gott här i världen, men gillar inte att han förföljer mig med sin reklam för:"Nepresso" - "What Else" ? slogan :O)

Min älskade prinsessa Letizia...
Jag verkligen älskar den spanska prinsessan Letizia klädstil, verkligen i mitt tycke och smakKlänningarna här ovan, stilrena och enkla och vilken härlig färg (klänningen till höger).Denna härliga klänning, är helt enkelt underbar...Grått och lila, kjol och blus = en bra kombinationDen gröna klänningen till höger är min absoluta favorit, gjord av den berömda designer Felipe Varela.

Vill ha, vill ha....
Älskar Jordi Labanda, och blev eld och lågor över denna annons som jag råkade se av misstag, eller är det ödet... tror på att det händer saker av en orsak :O) Ödet vill att jag skall äga den, varför skull jag annars ha råkat se den...Inte nog med att jag älskar Jordi Labanda (berömda tecknaren från Barcelona), jag älskar också Samsung, kan det bli bättre ... två flugor i en smäll...Solglasögonen med min nya mobil, ja, ni läste rätt... jordlabanda-samsung mobilen blev min :O)Fanns bara en kvar i affären, sa min sambo... jag säger ju att det är ödet som vill att jag skall äga denna mobil, och ja det kan bli bättre... eftersom det var min sambo som köpte den åt mig :o)Det blev alltså tre flugor i en smäll och i stället för två... Jordi Labanda + Samsung + Sambo = 3Jag har världens bästa sambo, och världen bästa Samsung mobil, och världens bästa Jordi Labanda bild på mobilen, så det är inte mycket mer jag begär av livet....


Råkade hitta denna hemsida Evas Underkläder.Se som enligt mitt tycke och smak har supersnygga underkläder. Här finns underkläder för allas tycke och smak :O)Gå in på Evas Underkläder.Se och se själva.

Suck !!! Borta med vinden... mina 54 inlägg...
Kan man vara mera klantig än klantig må tro, jag trodde att jag raderade bort min andra blogg, tills jag tänkte men namnet på bloggen stämmer ju inte... så alla mina 54 inlägg är "Gone with the Wind".Fem månaders inlägg, borta på 2 minuter. Jag måste bara gratulera mig själv för det....GRATTIS NATHALI - DESDE MADRID!!!Jag får väl fira detta, med att gå och köpa mig ett par skor(som den spanska princessa Letizia bär här ovan).Det kanske inte blir skor, det kanske blir en väska som jag kommer hem med i stället.Man vet ju alldrig, det kanske varken blir en väska eller ett par skor, utan kanske bara något i rött, som är absolut den bästa färgen, enlig mig själv :O)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.