Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Yo Nathali - Desde Madrid


Här är mitt liv, mitt unika liv, som har levts runt om här i världen. Här är min berättelse, den enda unika berättelsen från mitt enda unika liv...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Yo Nathali - Desde Madrid

Inlägg i Yo Nathali - Desde Madrid

Hur "antigua" kan gitarristen vara !?
Spansk grupp som heter "Antigua", lyssna på killen till vänster med svarta solglasögon och gitarren på armen... kolla in hur han spelar och lyssna framför allt hur han spelar.. inte illa alls Nacho Ortiz.

OS till Madrid 2016 !?
Då var det klart att Madrid INTE får arrangera OS 2016. Vi var en av finalisterna tillsammans med Brasilien. Obama Chicago åkte ut tillsammans med Shogun Tokyo. Felicidades RIO DE JANEIRO ! Grattis RIO DE JANEIRO!

Här skall det minsann uttalas rätt...

Blåsigt värre var det på Cabo de Gata i Almeria...
Blåsigt värre var det här, men utsikten härifrån är makalös... Bäst att hålla i hatten :O) Underbar är ordet... Är vattnet klar eller klar? Många filmer har spelats in här... Cabo de Gata var namnet på stället.

Uppfriskande under heta sommar dagar :O)
Underbart uppfriskande under heta sommar dagar En "Bloody Mary" men utan Vodka och väl kyld.

Fotografen Anna Leibovitz liv från 1990-2005
I Madrid så pågår det just nu en utställning i Sala Alcala 31 om fotografen Anna Leibovitz liv från 1990-2005. Utställningen kommer att pågå från den 19 Juni till den 6 September 2009. Nästan alla bilder som visas här är i svart och vit och alla som vet vem Anna Leibovitz är, vet ju att hon fotograferar kändisar. En av dom många svart vita bilder som visas på utställningen, en av dom mest kommenterade bilden var nog den med "nakna gravida" Demi Moore, som också visas där... passa på och se denna utställning om Ni har möjlighet och befinner Er i Madrid. :O) Värt att ses och ännu bättre är det ju ... att det är GRATIS också :O)

Första som jag skall göra när jag kommer till Sverige är detta...
Det första som jag skall göra när jag kommer till Sverige är att äta en riktig plankstek... Hhhmmmm ... kan redan känna smaken av .... ... oxfilen, bearniesåsen och potatismosen ... mmmmmmmmmmmmmm

POP SPORT av Antonio de Felipe i Madrid
I "Casa de Vacas" i Retiro parken i Madrid så pågår det också en utställning som heter POP SPORT, färg glada bilder av "Antonio de Felipe" med tema sport och OS. Madrid är ju en av kandidaterna för Olympiska spelen 2016, därav temat POP Sport. Utställningen kommer att pågå fram till 7 Juni 2009. :O) Härlig utställning, som är värt att se. Gjord som en löpare bana innanför. Yoga dags var det här. En av Spaniens mest kända fröken "Menina" MarK Spitz, som vann 7 OS medaljer. Fotboll 1982 som spelades här i Spanien. Typiskt spanskt, en av dom sporterna som jag verkligen avskyr. Här var det bad dags... he he he Speedy Gonzalez... Mycket folk var det på utställningen, men det är väl klart att det är mycket folk, när det är GRATIS !!!

Hatar att mina bilder som jag lägger upp...
Hatar att mina bilder blir så jätte konstiga när jag lägger upp dom här i Blogger :O( Retiro Parken är i full blom, som Ni kan se här ovan :O) ... och igår började den årliga bokmässan. En bild är helt ok, men lägger man upp flera bilder samtidig så blir det som NI kan se här nedan, huller om buller ... fast jag la in dom på rad .... :O((( !!!!

Roliga figurer i Retiro parken...
Roliga figurer i Retiro parken, det är nämligen dags igen, för en av dom många utställningar som alltid pågår här i Madrid och just nu så pågår det en utställning som heter "Universio Urbano" fram till den 10 Juni 2009. Underbara färg glada figurer i alla storlekar och former som kan beskådas i Retiro parken :o) Alla figurer har ett namn, detta är herr intellegent... Två flickor ville bli fotad med herr ???... En annan liten tjej ville klappa på en av figurerna :O) Denna figur heter fröken glädje, tror jag att det var... En annan figur som inte var lika färg glad men lika kul... Har lite charm i alla fall, fast den inte var lika färg glad som dom andra, men denna var enorm istället, en av 3-4 stora figurer som fanns :O)

Min bild av Sverige...
Satt ocn kollade in ett par vänner som jag jobbade med på FB, och hittade dessa bilder... Sverige! Om jag skulle bli ombedd att beskriva Sverige, så skulle min beskrivning av Sverige beskrivas precis som bilderna här nedan ... röd stuga, grönt och skönt på sommaren, vitt och idylliskt på vintern ... Tja !!! Det är Sverige i ett nötskal, som sagt var... alltid från min perspektiv. Här bor faktiskt Idas far och mor. Herregud, va fint det är... hemlängtan eller !? :O)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.