Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

The Right to Satisfaction

Blog om diverse sköna sexleksaker och hjälpmedel för riktigt heta stunder, ensam eller med andra....för kukar, fittor och rövar.


Homepage » Besök The Right to Satisfaction

Inlägg i The Right to Satisfaction

Man tager vad man haver
Elinor bad för ett tag sen mig att tipsa om plånboksvänliga leksaker. Min jakt på Stockholms lustaffärer har väl gett lagom dålig utdelning ska jag erkänna. Jag är nog en snobb. Men en snobb på grund av min tro på kvalitet! Ta till exempel mat - mat kan smaka gott men ha hemska effekter långsiktigt, och då tänker jag på alla tillsatser. E hit och E dit, och helt plötsligt inser man att allt man stoppar i sig är rena kemikalelabbet. Med forskning kommer larm och ibland förbud. Samma sak gäller sexleksaker - förutom larm och förbud då.Många av de kemikaler som är vanliga i sexleksaker är idag förbjudna i till exempel leksaker för barn. Och jag får för mig att om det är förbjudet för barn så vill jag inte ha det på mina slemhinnor. Visst finns det en del funktionella leksaker som luktar starkt, men då ser jag till att antingen använda den sällan eller ha kondom på!I alla fall så kom jag att tänka på en kär kollega till mig och hennes workshops om att man kan hitta massor av spännande sexleksaker i hemmet - och det är väl ekonomiskt om något!Klassikern frukt och grönt är ju toppen: Kan man ha en gurka i röven? Jo...visst kan man det om man är lite försiktig och ser till att den inte bryts av eller slinker in. Gurkor har ju inga stoppers som bakleksaker ska ha. En banan i fittan då? Visst! Men där måste du ha kondom - för bananer är verkligen besprutade och fulla av gift. Jag tycker kanske själv att grönsaker är ganska osexigt och hårda, men smaken är som baken ;-)Något jag tycker är mer spännande är vibratorer - för vi lever i en tid då allt möjligt vibrerar. En telefon i en kondom är en klassiker, men det blir jobbigt när man måste hålla på att ringa till telefonen för att den ska vibrera. Mina favoriter är vibrerande tandborstar och rakhyvlar (utan själva rakbladet då) - de är helt enkelt små, billiga och funktionella. Jag pratar alltså inte om eltandborstar - utan enkla "vanliga" tandborstar som vibrerar, de brukar kosta runt en 50kr. Har ni några egna tips? Dela med er av dem!

Grattis Sverige
Idag tycker jag vi alla ska fira - och jag vill säga ett stort stort grattis till alla som tänker gifta sig: homo-, bi- eller heterosexuella oavsett vilket kön er partner har. Idag har vi fått en könsneutral äktenskapslagstiftning och det var fan på tiden!Bra kämpat med mer än 50 års lobbyarbete från RFSL. We like!

Bloggtorka
Den ökända bloggtorkan har nått mig. Lusten (att skriva då) tryter och jag har i stället ägnat mig åt mig sjäv och mina vänner i några dagar. Men ingen fara, det kommer mer. Mycket mer, men inte just idag. För nu ska jag testa lite nyinköpta leksaker. Dagens tips blir i alla fall att alla ni som bor i Stockholm besöker Pom Pom Parlour på PUB. Personalen där är verkligen toppen och riktigt kompetent. Alla böcker de har lockar till spännande läsning, och de är även de enda som jag sett har Njoy's metallstavar och Tenga's runkisar, t.ex. Tenga Fliphole. Kolla in videon här nedan så förstår ni grejen. Kram på er så är jag strax tillbaka!

Two Knotty Boys
Det var ett tag sedan det skrevs om bondage, så det är väl dags igen tänkte jag. I dag ska jag tipsa om två killar som man kan läre mycket av - Two Knotty Boys. Deras böcker är riktigt bra för alla oss som gillar vackra knutar och estetisk tilltalande bondage. Det krävs lite övning, men herre gud vad fint det blir! Kolla in deras hemsida Här. Two Knotty Boys böcker finns bland annat på Pom Pom Parlour i Stockholm (på PUB3).En sväng in på Youtube och man hittar flera av deras instruktionsfilmer, om man inte vill ladda ner dem från deras hemsida. Se och lär! Kram

Bubbel - både dryck och njutning
Jag älskar Champagne! Denna fantastiske dryck som smakar lite extra gott just bara för att det står Champagne på flaskan. Att dela en flaska med en parter kan bygga upp en stämning som garanterat leder till en lång och het natt.Jag är dessutom en av dem som mousserande vin har en klar uppkåtande effekt på. Några glas bubbel och jag är supersugen. Men, tänker ni, detta är ju en blogg om sexleksaker? Ja, just det - förutom den härliga smaken och sexiga känslan av att dricka Champagne så kan bubblorna göra under! Många filmer, böcker, och bloggar för den delen, tipsar om att hälla bubbel över kroppen och slicka upp det - men jag har ett mycket, mycket bättre tips. Ta en munfull Champagne och gå ner på din partner - oavsett om det är en kuk eller en fitta som din bubbelfyllda mun leker över så kommer det pirra fantastiskt skönt! Och sexigt är det med!Priset på Champagne gör att man kanske inte gör det alldeles för ofta - och det ska man inte heller. Vitt vin innehåller en del socker, och socker kan ge jobbiga svampinfektioner. Men nån gång ibland ska inte vara någon fara!Budgetvarianten kallas Ramlösa - samma effekt men mindre lyx! Lycka till!

Sexleksaksautomat
Kommer ni ihåg när man var barn och fick en peng av mamma och pappa för att ta en leksak i en leksaksautomat - kanske var det en lite plastring, en figur eller sådana slemmiga händer som trillade ut för en femma. På automanten fanns alltid någon fin sak också - typ en klocka - men jag tror inte någon nån gång lyckats få just en sådan jackpot. En jackpot kan däremot vara en snickers i snacksautomaten på tunnelbaneperongen påväg hem efter en blöt kväll ute - Eller om jackpot:en redan skett i form av ett ragg kanske kondomer blir det som inhandlas.Idag såg jag en automat som jag tror alltid ger jackpot - oavsett om man är själv eller med ragg. På Momma på söder i Stockholm sitter en automat uppe där man för en hundring får trycka fram en sexleksak. Allt från analkulor till minivibratorer och fingervibratorer. Vilken fantastisk idé! Företaget bakom maskinen heter tabooboo och det är från deras hemsida jag lånat bilden på denna fantastiska maskin, som både är snygg och funtionell! Finns det fler sexleksaksautomater runt om i landet? Tipsa mig och andra läsare!!!! Jag älskar sånt här! sexleksakerna har letat sig in på klubbar och restauranger!

Google
Tänk, det är ganska underhållande att se vilka googlingar som gör att läsare hittar hit! Mycket prostata har det varit de senaste dagarna vilket jag tycker är toppen! Prostatan är verkligen en del av kroppen på kukpersoner som helt för få har utforskat och testat! Att folk googlar upp prostatamassage gör mig lycklig, baklekar är inte längre så tabu som det varit. Men jag måste säga att responsen  på bloggen är lite dålig, kommentarerna få och mailen till mig ännu färre. Hur kan jag egentligen göra denna bloggen mer interaktiv? Vad vill ni läsa om? Skriv gärna till mig och tipsa! kram kram

Dr Sue Johanson
Gud vad jag älskar Dr Sue. kan inte någon svensk kanal köpa in "Talk Sex"?

Hitta Prostatan 3
Jag har fått frågan "men hur känns den" - och ja, jag kanske var lite otydlig. Du känner mjuk slemhinna och bakom den en hårdare "boll" som är några centimeter i diameter. Slemhinnehuden kasar över den hårdare prostatan och man kan tydligt känna den runda formen - storleken kan variera något men tänk 3-4 cm i dameter kanske. Jag tänkte även tipsa om lite prostatapluggar om man vill köra handsfree eller helt enkelt inte köra upp fingrar i röven - och för att detta är en blogg om sexleksaker. De jag av personlig erfarenhet kan rekommendera är Rocks-offs Rude Boy (som du kan se HÄR), Naughty Boy och Bad Boy, alla tillverkade i silikon och med stark vattentät vibrator. Även Nexus har fantastiska prostatapluggar, till exempel Glide och Excel som du ser på bilden här. De är tillverkade i hårdplast och har en metallkula som stimulerar perineum! Ingen vibrator och kostar mellan 400 0ch 550 kr. Välinvesterade pengar kan jag lova (om nu prostatamassage är något för dig och/eller dina partners). Lycka till!

Hitta Prostatan 2
Så, då hoppas jag att ni hittat prostatan och övat er lite på egen hand (om du själv har kuk) eller tillsammans med en partner. Jag hittade en liten bild som visar det magiska greppet - där pekfinger (och långfinger) pressar mot prostatan medan tummen masserar perineum, mellangården. Tummen och pekfingret formar ett U och rör sig mot varandra. Att bli stimulerad på en punkt är toppen - men med fler punkter kan njutningen nå nya höjder. Just nu har vi två punkter: 1. Prostatan, 2. Perineum. Nu kommer jag beskriva hur du kan göra om du är tillsammans med en person som har just prostata och kuk. Om personen står upp framför dig med benen lite isär så sätt dig ner på huk framför. Långfinger och pekfinger åker upp där de ska (det är bra om röven redan är uppvärmd så att det enkelt glider in), tummen masserar mellangården, och se - kuken är ju alldeles lagom i munhöjd. Vi lägger helt enkelt till en punkt till: 3. Kuken. Med mun och hand upptagen har de flesta en hand över, den kan med fördel användas för att leka med dig själv - eller så kanske du har en Cone som du sitter på? Då kan även den handen upp och leka och smeka över kuken - eller kanske en ny punkt: 4. Bröstvårtor. Volia!Så hur går det där hemma - har ni hittat och njtit av p-punkten än?

Hitta Prostatan 1
Den där P-Punkten, den har man ju hört talas om. Och G-punkten med för den delen - och de är faktiskt mer lika än många tror (mer om detta kommer senare). P står för prostata och är en körtel som sitter kring urinröret hos personer med kuk. Det är i prostatan det produceras en del av det sekret eller slem som sädesvätskan består av. Många personer med kuk blir riktigt kåta av prostatamassage - en del får prostataorgasmer och hos andra förstärks organsmen mångfalt av lite tryck på prostatan.Så, utan att gå in för mycket på detaljer - hur hittar man då denna mystiska, sköna punkt? Det går bra att använda latexhandskar när man fingrar någon eller sig själv, men det räcker med att se till att tarmen är tömd innan. Se till att du inte har vassa eller långa naglar som kan skada slemhinnan i röven.Börja med att ta ordentligt med glidmedel på ett finger och smörj in rövhålet ordentligt, om du utför detta på någon annan brukar det vara bra om den personen står på alla fyra framför dig. det gör det även möjligt att leka med kuken samtidigt - vilket brukar uppskattas. Snacka med varandra nu så ni vet vad som känns bra!Börja lugnt med att trycka in ett finger i röven, ibland krampar den inre ringmuskeln - men det är bara att vänta en halv minut eller så, så slappnar den av och det är "open for entry". Jag brukar penetrera med lång och pekfinger och samtidigt trycka tummen mot mellangården, området mellan pung och röv - då får du rätt vinkel på fingarna. Nu är det lite olika hur långt in man måste för att hitta prostatan.Ta sikte nedåt / framåt (förutsatt att personen står på alla fyra) -  mot naveln brukar vara ett bra riktmärke. Ta det försiktigt, och för in hela fingret/fingrarna så långt du kan, böj sedan långsamt fingrarna nedåt tills du känner en liten utbuktning - med lite tur är det nu andningen blir lite tyngre. Hemligheten med prostatamassage är att inte virra, vifta, skaka, vispa och leka in-ut-in-ut. Lätt eller lite hårdare tryck med fingertopparna (beroende på vad som faller i smaken) är det som brukar fungera och det görs lättast genom att böja fingrarna som om man vinkar med fingrarna (tänk "kom hit"). Tryck samtidigt med tummen mot mellangården - även den vägen stimuleras prostatan! En kontinuerlig, lugn takt som ökas lite efterhand kan leda till fantastiskt sköna orgasmer. Det var första delen - hur tar vi det vidare? vänta och se!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.