Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Aurora

Om mig: Kvinna mitt i livet. 2 "vuxna" barn som bor hemma med mig och maken. Skriver om vardagen. Har åsikter om det mesta.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Aurora

Inlägg i Aurora

Jag ger upp
Lovade far min att lägga upp 2 par byxor åt honom. Men nu ger jag upp. Ett par är klara men det andra får jag ta i morgon. Mina fingrar krampar bara hela tiden. Så fort jag tar tag i tyget så får jag en krampattack. Mina kramper är en biverkning jag har av medicinen. Just nu sitter den i fingrarna. Härom dagen så var det i fötter och tår. Kaliumbrist sägs det. Bananer ska jag äta enligt läkaren. Så nu har jag vräkt i mig den andra för i dag. Ser ni någon som sitter i träna och leker apa. Så är det jag.

Riktigt öl
Cheferna från ölbolagen Carlsberg, Heineken, Lapin Kulta och Budweiser var och spelade på en golfbana i Finland. När de spelat färdigt så satte de sig ner i restaurangen vid golfbanan och beställde mat, sedan frågade servitören vad de skulle dricka till: -Jag tar en Carlsberg, probably the best beer in the world, sa chefen för Carlsberg. Chefen för Heineken höll inte med, så han beställde just en Heineken vilket han ansåg vara bäst. -Jag tar en Budweiser, för om det är det bästa ölet i USA så är det bäst här också, sa chefen för Budweiser. -Jag tar en Cola, sa chefen för Lapin Kulta lugnt. Alla de andra tittade på honom förvirrat och frågade honom varför han inte drack Lapin till maten. -Om inte ni ska dricka öl till maten så ska inte jag göra det heller……

Där
Den här blir där när solen är här och regnet där. Det var en av de starkaste jag sett. Fick upp kameran lite snabbt och fångade den där.

Nytt nytt
Flög förarlöst. Jag tror nog inte det stämmer riktigt. Antagligen var autopiloten påsatt. Vad värre är att båda piloterna  antastade en flygvärdinna.  Under tiden som det utbröt ett slagsmål var det ingen som kollade över flygningen. Nu ska barnföderskor skickas hem efter bara 6 timmar. Allt för att spara pengar. Jag antar att de som bestämmer detta är generation 40 och 50-tal. De som själva låg 7 dagar på sjukhus efter födslen. De sista dagarna tillbringade de tom på lättvård . Och de hade barnsjuksköterskor som tog hand om barnen hela tiden. Fy skäms. Hur ska ni nu ha ktr på ev depressioner och amningsbesvär. Bilprovningen ska privatiseras. Studier utomlands visar att kostnaden kommer att öka men också antalet underkända fordon. Det är nog så att den privata aktören vill ha in pengar även för ombesiktningen. Nu får det vara nog med att sälja ut statens företag. Men denna regeringen kommer att sälja ut så mycket de kan så att det inte går att återgå till hur det var innan. Precis som de gjorde vid förra regeringstiden.

Vinst
Så slutade även denna matchen med en vinst. Själv spelade jag inte så bra men jag  tog i varje fall 3 banpoäng ihop med min bankamrat. Sista serien klämde jag i med 234. Härligt spel. Började med 4 strike och slutade med 4 till. Tänk om man kunde hålla det spelet jämt. Upp ur källaren och till den regniga verkligheten. Vi tog vägen om ICA Maxi på hemvägen. Det var lite tomt i kylskåpet. Nu ska jag strax gå ner och baka mina kanelbullar, Kanelbullens dag och jag har inte ätit någon än.

Så går jag ner i min källare
Jag är på väg till bowlinghallen. Ute så skiner solen och jag hade nog hellre tagit mig en promenad. Men som sagt ner i källaren med dig Aurora.

Ruggigt
Vem vill gå ut idag? Inte jag i alla fall. När jag tittar ut så skiner solen ibland. Samtidigt regnar det och det blåser rejält. Hur kan det gå ihop? Solen skiner från ett ställe där inga moln finns men här där jag är är det mulet så klart. Men kunde det inte vara tvärt om. Att här var där och där var här.

Vad har hänt
Jag har nu hunnit med nyheterna också. Och det är inte bara i fotbollen som målvakterna har små hyss för sig. Även i ishockeyn så har de sina små knep. Lite snö på mållinjen kan få stopp på en lös puck. När Jägarsoldater i september hade övning på Kebnekaise så skadades 22 st. Orsak? Det blåste orkanvindar och de blåste omkull. En deras övningledare var soldaterna för klena. Undrar om inte tälten som blåste sönder också var det? Dagismonster. Kvinnan jobbade på dagis. Samtidigt förgrep hon sig på barnen. Hon tom tog foton på detta. Dessa foton tävlade hon sedan med i en tävling om vem som kunde begå de värsta brotten. Ställ ut henne på gatan och låt föräldrarna göra vad de vill med henne. Bilbränderna fortsätter. Nu har en hel garagelänga satts i brand på Hisingen. Inte en chans att de som satt in sina bilar har dem kvar i behåll. Och säkert trodde de att det var det bästa stället.

Morn
Uppe tidigt för att jag ska hinna ta både min cancermedicin + en vätskedrivande innan jag har match idag. Gubben ska iväg nu på förmiddagen och jag vid lunchtid. Innan dess ska jag städa av lite här hemma. Hade tänkt hänga undan lite sommarkläder och tom slänga en del som jag aldrig använder.I garderoben hänger kläder som jag inte haft på mig på flera år. Men av sentimental (snåla) skäl så får de hänga kvar. Nu ska de ut.

News
En 1-årig liten Kinesisk flicka hade sin nästan fullgångna tvilling i magen. Det är  ovanligt att det sker och denna tvilling hade även fortsatt att väsa och när den opererades ut vägde barnet 3 kg. Barca vann med 1-0 men Zlatans målsvit blev bruten. Inga mål för Zlatan i kväll alltså. I morgon är det kanelbullens dag. Här hittar ni smala recept på bullar. Själv tänker jag festa på en stor nygräddad gammal hederlig kanelbulle.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.