Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

GeekBoy - Träning & Vardagliga Livet


Bloggar om träning och mitt vardagliga liv. En rolig blogg, titta gärna in!


Homepage » Besök GeekBoy - Träning & Vardagliga Livet

Inlägg i GeekBoy - Träning & Vardagliga Livet

Metrobloggen - Lön / Mastercard
Hade ju 12 000 unika besökare förra månaden, och tack vare det sitter jag nu med ett Mastercard som det står Metrobloggen på. Ganska snyggt kort faktiskt.  Frågan är ju bara om det kostar något att ha. Vore trist om metrobloggen skickar hem saker som kostar. Jaja, får väl ta och kolla upp det! :)

IPRED - Kolla om du är busted
Rädd att tanka pga IPRED? Hoho, ingen fara. Bara att fortsätta att tanka kära du. IPRED är en skitlag. Se bara hur det har gått i Danmark som införde lagen 2001. Checka den  här sidan, skriv in din IP där och se om du har åkt dit. Hitills är det inte en enda som åkt fast för att ha laddat hem några enstaka filmer. Endast två distributörer har åkt fast. 

Återigen Securitas!
Securitas ringde igår och frågade om jag kunde komma och göra tester. Så yes, nu är det tester på G.

Den långa väntan
Sitter och väntar på svar från Norge. Inte mycket att göra än att vänta, och som vanligt hoppas på det bästa...

Nörje!
Gick ju bra på arbetsintervjun. Och hoppas verkligen att jag får jobbet, som jag var på intervju för. Här nedan är en av de lägenheter jag hittat. En fräsch 2:a. Vi åkte förbi dessa lägenheter och dom ser väldigt fräscha ut. Nya, och fräscha. Glassigt värre!   Det är som sagt en 2:a och ligger i Jessheim, cirka 2-4 mil utanför Oslo. Kostar cirka 25 laxar och 6500 i månaden!  

Det gick... hyvens i Norge
Kom hem från Jessheim/Oslo igår. Det gick riktigt bra. Så nu är det bara att återigen invänta svar... Fick en räkning från Folktandvården idag också på 500 för ett besök förra året. Som egentligen försvarsmakten skulle betala. Istället fick jag idag då faktura från "Visa Collectors" trevligt att Försvarsmakten/Folktandvården äger på deras uppgifter.

Destination Norway
Drar till Norge nu, jobbsökande idag, arbetsintervju imorgon. Går bara att göra det bästa av saken just nu... Hoppas på det bästa.

Snart kommer IPRED
Spännande! Snart inträder den omtalade IPRED-lagen. Den gör så att företagen själva kan göra polisiära saker. Dom (DreamWorks, Microsoft, Apple, Sony etc) hittar t.ex. mig som har laddat hem filmer/program. Sedan skickar de en skriftlig varning. Om jag väljer att fortsätta att tanka hem deras tjänster/varor så går det hela till domstol.  Så får väl passa på att tanka hem som en galning nu och sedan se hur allting går. Om någon åker dit osv. Laddade precis hem Adobe CS4 Master Collection åt mig och pappa. För mig fungerar det utmärkt, men hur det kommer att gå för pappas mac är en annan fråga. Men tror det ska gå vägen. Lustigt, CS4 Master Collection kostar fan 2499... dollar! Alltså i runda svängar 20 lax.  Fixar hem lite andra program som är bra att ha också. Norton, Microsoft Office, och för säkerhetens skull Vista.

Äntligen, kärringen åkte ut
Mackan kom och hämtade mig igår, vi åkte till Charlies och köpte pizza sen drog vi hem till mackan. Vi tittade på Robinsson, yes(!) tanten åkte ut. Fast den där snubben Christian eller vad han nu heter, killen med störande röst, han kunde gott åka ut också.  Jaja, efter Robinsson stanna ja kvar hos mackan, och det var roligt. Sen runt 1-tiden så kom Ellen med taxi, så drog vi hem till mig. Väl här hemma gick vi och la oss för att sedan bli väckta av syrran runt 12-tiden som påpekade att det var dags för sommartid... Nej, nu ska jag lira lite Far Cry 2. IMBA-spel. Riktigt grymt är det. Borde alla datanördar testa.

Earth Hour 2009
265 organisationer 100 församlingar  141 kommuner  934 företag  580 skolor  Så många har hittills medgivit sitt deltagande. Ganska fräsit. Igår städade jag och syrran lägenheten. Riktigt fräscht är det nu, se hur länge det kommer att hålla.  Nej, nu blir det att fixa lite frukost sen tanka någon skön film. 


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.