Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Sweet Nitha


Om ett vardagsliv med husdjur av alla dess slag.


Homepage » Besök Sweet Nitha

Inlägg i Sweet Nitha

Uppdatering
Har varit lite dålig på att uppdatera, men så kan det bli ibland. Onsdag var absolut inte min dag. Allt gick åt skogen. Vi köpte inget till hallen. Hittade en tröja jag tyckte var ok, men som jag inte köpte, vilket jag ångrade. Vi satt och skulle beställa plattången jag har önskat mig, men den var slut, och den andra hemsidan som också säljer just den plattången funkade inte. Tayson blev stucken av en geting i underläppen. Gadden satt kvar. Senare på kvällen lyckades Tayson slänga ned våran värmeljusstake med frostade glas i golvet. Sedan ringde en viss person och jag gled sakta men säkert ännu längre ned i "källaren". Då var resten av den kvällen förstörd. Tittade på Idol, men kunde inte koncentrera mig på att lyssna. Jag var någon annanstans (det hörs lite dåligt i "källaren" =p). I går blev det lite bättre, men inte mycket. Jag började få panik för födelsedagen, som i vanlig ordning. Vi har fortfarande inte köpt något till hallen, men mattan rev jag upp i går. Ja, i alla fall hälften. Verkligen vackert med betonggolv när det kommer gäster. Visst. Jag övervägde kraftigt att ringa alla och säga: Tack, men det blir inget firande, bättre lycka nästa år.                                                                                                                        Var så irriterad och stressad för allt, att jag inte ens ville köpa tröjan, som säkert skulle vara slut ändå, när jag faktiskt ville ha den. Billan försökte muntra upp mig, och föreslog att jag skulle gå in och sola. Jag hade ingen lust, men tyckte att han kunde ha rätt i att det var bra. Att bara ligga och koppla av för en stund kanske skulle lugna ned mig. Det hjälpte. Så när vi kom hem fixade jag i ordning Oscar och Robins "nya" bur. I dag är jag positiv igen. Skiter blankt i hur hallen ser ut, kan gästerna inte leva med det, så får de väl gå igen. Vi ska ju inte sitta i hallen och glo. Har städat hos råttorna och hamstern. Ska försöka hinna med att städa hos Rocky också innan vi ska åka till Lidköping och dansa ikväll. Men just nu är jag hur trött som helst. Så jag ska vila mig i 20 minuter först. Hörs!

Det närmar sig...

Renovering!
Dags att byta ut den tråkiga mattan i hallen! Vi ska åka och se om vi hittar något fint vi vill ha. Vi funderar på klinkergolv, men vi får se vad vi bestämmer oss för. Kanske åker och tittar i lite fler affärer i morgon också innan vi bestämmer något. Vi gör tydligen alltid om något precis innan min födelsedag. Det har väl blivit en tradition. De som kommer får ta allt som det är helt enkelt! Om det inte är färdigt när folket kommer...

Huvudet på kudden!
Oj! Det börjar visst bli hög tid att krypa ned nu. Har precis varit ute på dagens sista promenad i det kyliga höstvädret. Underbar frisk luft. I like =)! Sov så gott allihop!

Host host host host host host!
Undrar när den här hemska hostan ska försvinna! Jag är så trött på den nu. Får världens huvudvärk av att hosta jämt. Har precis tagit bort katthår från gardinerna och dammsugit. Samma sak kan jag göra om i morgon, men det får man ta när man älskar djuren. Jag vill ju inte ha en naken katt/hund heller, så jag står hellre ut med det här. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan beger jag mig ut.

Zimba och Tiger
När jag städar kattlådan med klorin blir Zimba och Tiger alldeles till sig och i deras hjärnor existerar bara mys för en stund. Vad är det med katter och klorin egentligen? (Bilden blev lite konstig när jag laddade upp den)

I natt....
I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut... Jag drömde nämligen att jag hade gjort en tatuering. I färg, vilket jag inte vill ha! Ska jag ha någon blir den svart tror jag. Nu ska jag gå ut med Tayson en liten sväng innan det är dags att sätta i gång med maten.

Älskar min sodastream!
Nu ska vi äta räkor medan vi tittar på Här är ditt liv. Tyvärr blir det inget vitt vin till räkorna. Men som tur är köpte Billan en ny patron till min sodastream tidigare, så vi kan göra kolsyrat vatten! Det duger också fint! Hoppas ni får en trevlig kväll

Dagens To Do

Underbart väder!
Riktigt härligt väder i dag =). Höstluft, sol och lagom temperatur. Bättre kan det inte bli ,enligt mig. Längtar efter att gå en långpromenad med Tayson, men det får vänta ett par dagar till. Då är jag nog på topp igen. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan börjar det nog bli dags att laga lite mat.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.