Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

helamittliv..en supermorsa!

Kliv in I HELAMITTLIV, det är stort,fullt med liv,vardag som helg,mindre bra dagar,bra dagar, härliga dagar, så här finns läsning om ditt och datt..och det är rumsrent;)!


Homepage » Besök helamittliv..en supermorsa!

Inlägg i helamittliv..en supermorsa!

Höst!
Ifrån mitt köksfönster..Ja nu är det minsann höst..mulet och blåsigt! Piffade upp tillvaron med att plantera ljung i kopparhinken och satte hus Tomten på sin plats!;) Har plockat lite..kört en gång med draken..snart dax för lunch! Jo och spänningen stiger..för idag kommer det inte vilket besök som helst hem till mig..utan en barndoms vän till mig som jag inte träffat på över 20 år! Så roligt..så det här med Facebook är int så dumt alla gånger;). Önskar er en skön dag..i höstvädret;)

Dagen då Eken föll!
Eken.. En kanonhelg med hårt arbete;)..soligt och varmt....då storeken ute på landet skulle ner..gammal var den..fällde kvistar som gjorde elände åt huset..åskan slog ner i den för tre somrar sedan..så man tog bort K märkningen.Ner kom den..han som fällde var så skicklig..vi hade nämligen huset bakom..el ledningar på en sida och uthuset på den andra..han bad oss dock att ta ut allt utav värde i fall att det skulle gå fel!!Åkte iväg och åt en god middag..till en härlig utsikt.När mörkret kom..så hade vi fått fram huset igen..dragit ris och burit stubb och ved..Sofie satt sig uppe på Ek stubben..som nu ska bli "avlasningsbord" när vi grillar!;)Dagen idag..ja jag är ledig TVÅ hela dagar till..så skönt. Ska åka och hälsa på en vän..senare till kyrkogården för lite plantering..handla..kika på en segelbåt med Johan och Tomas..och i tomrummen fylls det med allra största säkerhet på med nått annat trevligt!;)Det regnar ute..men en skön dag kan vi väl få ha en då;)...

Sågad!
Johan har trotsat sin höjd rädsla!:-D mobilbloggat..

Nu ska stor Eken ner!
Solen strålar..på väg ut till stugan! Johan ska kvista av stor eken..den måste ner innan den förstör huset. Om allt går väl idag så ska den ner i morgon. Jimmy Sofie och jag ska åka och handla mat till arbetarna;)..sen ut. Ella åker till parken zoo med vänner. Ska försöka få till några höstbilder när jag är där ute idag och i morgon.. Önskar alla en skön lördag.

Kan vi få sova tack?
Oj så trött man kan vara..har varit två tuffa arbetspass på jobbet..men lite ska man väl tåla! Min yngsta dotter Sofie satt länge vid köksbordet nu på morgonen..jag är ju så trött..har varit det hela veckan..varför blir det så!?? Jag tycker inte om att vara trött! Jag föreslog att hon sover lite middag när hon kommer ifrån skolan..samt att hon inte smyger runt som en liten iller på övertid om kvällarna..halar ut på sovandet!:) Farfar sover ju middag!!! Inte jag..när ska jag hinna det?? Ja så är det..vi kanske ALLA borde göra som "Farfar"..sova lite middag..hösten är här..mörkret kommer..trött..JA det är jag också. Så varför inte ta en stund..blunda 15 min till en halvtimme när vi kommer hem..lite självdisciplin!;)Kan vi ge oss den TIDEN?;) Ha en skön höstdag..;)

..mitt Java..
Sovmorgon..bara tre hungriga katter som visst ungarna glömde ge frulle innan dom stack!!:) Trampade runt mina ben när jag klev upp..satt i hallen och väntade på mig..när jag satt på "tron"..och inte ens ett litet torrfoder i skålen. De måste ha känt ungefär som jag innan mitt morgonkaffe! Ska jobba kvällspasset idag..så jag kan just nu bara njuta här i min ensamhet...min kopp Java..datorn och ME;). Ska så göra en stund till..innan badet. Mulet ute..regn är lovat så då kan man dra på sig lite. Ha en skön dager...

Lediga sköna dag...
Ännu en vacker höstdag..så ut och bara njut! Själv tar jag bilen till Kungsör..träffa en vän som jag tyvärr inte ser så ofta. Så blir det när kärleken tar över..gifter sig och sätter bo långt hemifrån;)..hmmm 45 minuter tar det med bil..lägg på en halvtimme om man som jag åker vilse.;) Nu ska det idag bli av..äntligen! Ha en skön dag..solen lyser ju över oss!

Att gå vidare..
Godmorgon nya vecka! Solen värmer upp höstvädret..kanon att då ha en ledig dag.:) Så kan livet bli som förut nu? Nä skulle väl inte tro det..men det kan bli bra igen. Känns lugnare efter all sorg..det är tomt efter våren vän..men jag vet att han har det bra. Vi samlades vid hans grav i går kväll..alla vi som brukar hänga ihop..talade om våra minnen..tände ljus och vara var hos honom. Det kommer nog att bli en process..att smälta..bearbeta och gå vidare. Men det är inte någon lätt uppgift..och tankarna hamnar återigen hos Marlene och barnen. Nu till dagen idag..måndag..VAD händer? Skulle ha varit till sjukgympan men fick en tid på fredag..tvätta ska jag göra på eftermiddagen..ikväll väntar Healing.:) Ja och givet att jag måste ut en sväng i solen...SKA inte ni?;)

Solen lyser..
Som vår vän Marco skulle ha sagt..Det är mekarväder ute!:) Känslorna är blandade..men vardagen ska funka..nu återstår att hjälpa Marlene..finnas där så som VI kan. Vi fyller aldrig det tomrum som hon upplever..men vi kan stötta.Ska jobba ikväll..Johan kommer hit och fixar kvällen och maten med ungarna. Jag behöver komma iväg..men trött..och sliten känner jag mig..sådant här ska bara inte hända i vår ålder. Solen sken över oss igår..det var en så underbart vacker begravning..och vi som kände honom..fick uppleva hans favoritmusik..Italienskt skulle det alltid vara:) Låten som spelades när kistan bars ut..fick vi hör många gånger..och på hög volym..i går fick han höra den en sista gång..från Marlene till Marco..Ti Amo......Så mäktigt och underbart vackert.

Marco(Fovve).....
Sov i ro Marco....

När husse åker bort...
Ledig dag från jobbet! Men så finns det ju alltid saker här hemma..jo jo..om man nu vill göra nått åt saken.;) Ska ner i tvättstugan..också snygga till lite runt fötterna med draken! Försöka vila lite innan kvällen..Bettan Stina och jag har lovat fixa med en del utav fikat efter begravningen..så vi startar upp ett litet bageri här hos mig i kväll! Annars just nu så sitter Jimmy och snorar i soffan..ingen knorr än så länge!;) Tjejerna är i skolan så det är lugnt här hemma. Solen kikar fram minsann..känner mig genast lite piggare;). Körde ner Johan till stationen i går..kom lyckligt fram till Malmö där ha ska vara med på två utbildningsdagar i nått datasystem. Hans katt sprang in i buren igår..satte sig och skrek..(ska jag inte HEM!??) Gillar inte när husse åker bort!!:) Andra ringer hem och pratar med sina barn..Johan ringde hem och pratade med katten i högtalartelefon..ha ha ha..tror F att det lugnade ner henne!!:):)Nu så önskar jag alla en skön ljus härlig dag...;)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.