Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Bruden med oturen vid sin sida

Om det finns vissa människor här i världen som har mer otur än andra så är jag en av dom


Homepage » Besök Bruden med oturen vid sin sida

Inlägg i Bruden med oturen vid sin sida

Hårt ska va hårt!
Dagens körlektion var inte lika rolig och lärorik som dom 3 andra har varit. Han verkade vara på lite skumt humör och drog med mig i den fällan. Han frågade också en massa konstiga frågor som jag blev jäkligt ställd av. Jag körde riktigt pissigt och hade det svårt att koncentrera mig. Äh man får väll hoppas att det där var enda gången det händer annars är det bara att byta körskola helt enkelt! Jag har sjuuuuukt mycket att göra den här veckan. Känner mig lite nere men det kan ju vara för att farsan och hans sjukt äckliga brud håller på att krångla till mina tankar och mitt liv...låt mig och mina systrar vara om ni inte har nått vettigt att göra eller säga oss! Ni är vuxna och borde fan veta bättre! Skäms på er! Och du farsan om du skulle läsa det här så ska du veta att det är du som har skapat det här i ditt liv...bara du så det är också självklart bara du som kan fixa det! Only me.

Frisyrer!!!
Igår var jag och Anden hemma hos Andens brorsa och hans familj. Marro Andens brors fru håller på att pröva frisyrer på mig inför nästa helg. Jag ska nämligen göra en viktig grej för min musikkarriär den lördagen och Marro ville fixa mitt hår till den dagen. Så här är lite bilder på frisyren. Jag är faktiskt ganska nöjd med dom här bilderna! Only me.

Kul som fan asså!
Fasiken vad kul att så många gillade min nya låt "Wake Up" och "Please Take Time". Jag blir som lyckligast när folk gillar min musik...det är ju det jag vill göra så det känns bra att folk tycker att jag är bra på det! Idag gick också min 3:e körlektion jävligt bra. Jag lyckades stå helt still i en uppförsbacke och rulla ner, stå still,  rulla upp, rulla ner, stå helt still osv med hjälp av krypkörning! =) FAN VAD KUL DET ÄR ATT KÖRA!!!!! Nä nu ska jag sätta mig i soffan och frysa lite. Hoppas att eran dag vart lika bra som min! Only me.

Ny låt ute NU!!!
Hillo det har varit en pissdag idag men det stoppar inte mig ifrån att ge ut en ny låt... här är den: Den heter Wake Up Texten: Wake Up   Vers 1 Some people want I´t all some people don´t know, when to stop,stop,stop,stop,stop You know you have to change you have to rearange your heart you must reclame.   Ref No you can nerver wake up happy You will never save your soul becouse you´ll always try to reach for the never endless pot of gold. Vers 2 Reach out and take my hand just try to understand... your not the only one. But you can stand alone, and try to get back home without some help from friends. Ref No you can nerver wake up happy You will never save your soul becouse you´ll always try to reach for the never endless pot of gold. No you can nerver wake up happy You will never save your soul becouse you´ll always try to reach for the never endless pot of gold. Stick But even though It´s hard to try to reach out for me I will try to fallow and I´ll be there for you baby. Ref No you can nerver wake up happy You will never save your soul becouse you´ll always try to reach for the never endless pot of gold. No you can nerver wake up happy You will never save your soul becouse you´ll always try to reach for the never endless pot of gold.   Only me.

Onödiga jag!
Jaha först sitter jag och ruttnar hemma och känner mig helt onödig...sen kommer Anden hem  och sen ringer Anna-Karin och vill att jag fotar hennes babymage vilket jag självklart gör och jag känner mig grymt hedrad att hon frågade mig. Sen efter det så ringer Marro och frågar hur man smaksätter vårrullarna som hon håller på med. Fan livet vänder jävligt snabbt ibland. Hela nästa vecka är jag uppbokad!! Kolla in det här förresten: http://tv4play.se/noje_och_humor/nojesklipp?videoId=1.1219452&renderingdepartment=2.35287 Ska ni också se körslaget i år...det ska jag Only me.

Se mig i reklamfilmen!!!!!
Jag vet inte om jag har visat er den här reklamen förr...det är iallafall en reklamfilm för Statoil. Det är en kille som kör runt sitt kompisgäng och sen inser att det blir för dyrt för han att köra runt dom eller nått så han bestämmer sig för att släppa av dom mitt i ingenstans en kall eftermiddag! Jag är iallafall med i den reklamen...jag sitter i baksätet med mina "vänner" och sen blir jag och mina "vänner" avsläppta i ingenstansland. Fatta vad jag var trött och frusen den dagen/natten ...vi filmade i 17 timmar i Knivsta! Kolla in filmen vett ja! Only me.

Kålsoppa med frikadeller till mormor!
Idag kommer Andens mamma och mormor hit på middag, jag kommer att servera kålsoppa med frikadeller. Jag bara älskar den rätten. Min farfar Lennart brukade laga den när jag och min storasyster var där varannan helg. Pappa och farfar bodde nämligen ihop. Jag blev så lycklig varje gång han gjorde den soppan. Man får blåsa mycket för att inte bränna sig , för av någon anledning så är den soppan het som fan! Anden och hans söta mormor Elsie! Only me.

Körskolan lektion 1!
Fy fasiken vad kuligt det var att köra med körläraren...han var lite konstig och väldigt målande i sitt språk! Skönt att fatta vad han säger! Jag ska ha nästa lektion nu på måndag och sen på torsdag och sen måndag och sen onsdag! Det kändes jävligt bra...han lärde mig krypkörning i dagens lektion. Jag fick köra i ett villaområde och sen ut på den vanliga trafikerade gatan i Jakan , jag fick köra över en korsning och sen in till ett stort parkeringshus där jag också fick parkera bilen. Fy fan vad jag är stolt över mig själv...han sa också att jag var riktigt duktig och snabblärd och hade jag inte varit det så hade han aldrig låtit mig köra på den vägen och i det parkeringshuset! Nu jävlar ska jag fira det här med ett glas svartvinbärssaft! Only me.

1:a riktiga körlektionen!!!!
Nu ska jag straxt dra iväg mot Jakan för min första riktiga körlektion. Jag är lite nervös men mest rädd för att körläraren inte ska vara trevlig...man måste ju tycka om den som ska lära en köra så att man faktiskt ska vilja gå dit. Jag ska försöka inte sätta på mig för mycket parfym...jag är en sån där parfymgalning men jag hatar också när andra har för mycket parfym. Dubbelmoral kallas det . Nä nu ska jag ställa mig och spruta på mig parfym och sen börja gå mot pendeln...hoppas det blir kul! Ha det bäst så länge! Only me.

Körkort för fan!
Idag var jag och provkörde lite bil igen...det är ju så jävla kul...jag får jämt skrattattacker för att det är så ball! Ibland så bara trampar man på gasen och bara flyyyyger iväg och får lite panik och trycker i växeln och bromsen för att sedan stanna lugnt...men det är ju så jävla ball! Fasiken vad kul det kommer bli imårrn när jag ska köra i bilskola. Jag kör vid 17.00 imårrn i denna fina bilskolan http://www.jarfallatrafikskola.info/index.html Önska mig lycka till om ni så gör  eller nått! Only me.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.