Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Aletheia

Aletheia kommer av verbet “lethein”, som betyder “dölja” och det nekande prefixet a-, d.v.s. något som inte längre är dolt utan plötsligt uppenbarats.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Aletheia

Inlägg i Aletheia

Middag med Jesus – Bokrecension
[Tradition & Teologi, Kristendomens historia, Våra hebreiska rötter ] Middag med Jesus är en bok skriven av Rickard Cruz  som på ett annorlunda sätt berättar om nattvarden och vad den ursprungligen var enligt författaren. Jag har redan sett reaktioner på hans bokLäs mer!

Fokus Israel nyheter – Focus Israel News
[NYHETER, UTRIKES] Nyheter kring vad som sker i Israel eller i andra länder som på ett eller annat sätt berör landet Israel. Fokus Israel på svenska med Dan Johansson och engelska (skiljer sig från de svenska nyheterna) – Eddie Chumney.Läs mer!

Joel Halldorf kring den massiva artikelkritiken: ”Det vill jag inte svara på”
[OPINION & DEBATT, TRADITION & TEOLOGI] Det började med ett märkligt inlägg av Joel Halldorf i frågan om kristenhetens syn på homosexualitet. Åtminstone vad som lätt uppfattas som en önskan att ompröva eller samtala om nya tolkningar etcetera. Artikeln iLäs mer!

Svar direkt från Livets Ord
[Livets Ord/Trosrörelsen] I samband med min föregående artikel om Livets Ord ställdes en rad frågor av kritisk art, och jag vill återigen poängtera att den kritik och de frågeställningar som togs upp i utgångspunkten inte var mina egna, men medlemmars.Läs mer!

Varumärke på export?
[Livets Ord/Trosrörelsen] Ett år har gått sedan Livets ords grundare och tillika huvudpastor meddelade församlingen i Uppsala att han ämnade konvertera till katolicismen. Året som gått har milt sagt varit ett turbulent år för medlemmarna i Uppsala med flera efterföljandeLäs mer!

Omprövning av homosexualitet i församlingen får otippat stöd av Joel Halldorf
[TRADITION & TEOLOGI] Tror inte jag var ensam om att höja på ögonbrynen efter att ha läst Joel Halldorfs senaste artikel i tidningen Dagen. Artikeln skrivs i kölvattnet av den debatt som blossade upp efter det att kändispredikanten och författarenLäs mer!

Före detta muslim talar om Islams skrämmande trosgrund
[TRADITION & TEOLOGI] Missa inte föreläsningen över 20 000 redan sett! Mona Walter är en Somalisk kvinna som växte upp med den Islamska läran. Men hon började tidigt ifrågasätta budskapet i Koranen om att icke muslimer ska dödas, våldtas m.m.Läs mer!

Kriget mot IS och Vita husets vita lögner
[Nyheter, Utrikes, OPINION & DEBATT, Politik, Ekonomi & Samhälle]  (Bild: Google skärmdump)   Vit lögn: En vit lögn är en mindre lögn, ofta med syftet att trösta mottagaren där sanningen skulle ha varit otrevlig eller opraktisk. Så sent som förra månaden gjorde statssekreterareLäs mer!

Fokus Israel nyheter – Focus Israel News
NYHETER, UTRIKES] Nyheter kring vad som sker i Israel eller i andra länder som på ett eller annat sätt berör landet Israel. Fokus Israel på svenska med Dan Johansson och engelska (skiljer sig från de svenska nyheterna) – Eddie Chumney.Läs mer!

Finns det avgörande förutsättningar för att Jesus ska kunna komma tillbaka?
[Gästblogg, Andakt/Predikan, Ändens tid, Hans Lindblad] Finns det avgörande förutsättningar för att Yeshua ska kunna komma tillbaka? Jag vill påstå att det finns två avgörande villkor för Messias återkomst. Låt oss läsa vad Bibeln säger. Hur ska han komma tillbaka?Läs mer!

Den medmänskliga hysterin
 [Nyheter, Opinion & Debatt, Politik, Ekonomi & Samhälle] De flesta har säkert fått med sig nyheten om att branden i moskén i Eskilstuna juldagen i fjol mest troligt inte berodde på att någon kastat en brandbomb in i lokalen. BaseratLäs mer!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.